World of Warcraft: Dragonflight er den kommende niende udvidelsespakke til det massive multiplayer online-rollespil World of Warcraft.

World of Warcraft: Dragonflight er den niende udvidelsespakke til det populære spil efter den seneste udvidelse: Shadowlands.

Udvidelsespakken til World of Warcraft kan allerede forudbestilles til PC nu og forventes at blive udgivet i 2022 inden årets udgang.

Basisudgaven er tilgængelig for $ 50 og Heroic-udgave er tilgængelig for $ 70 og endelig kan Epic-udgaven erhverves for $ 90.

Udvidelsespakken World of Warcraft: Dragonflight bringer som navnet antyder drager tilbage til WoW via en rejse til mytiske Dragon Isle.

Spillerne vil opdage historien om de gamle drager og deres rige, lære, hvad der er sket med dem i løbet af de sidste 10.000 år, og i sidste ende forsøge at skabe alliancer med dem for at bekæmpe nye trusler mod riget.

Når vi kigger på det mere praktiske gameplay, så vil Dragonflight tilføje fire nye zoner: de pulserende Waking Shores, de grønne Ohn'ahran Plains, det spredte Azure Span og de strålende Thaldraszus - med et nyt system til at komme rundt i himlen kaldet Dragonriding, et nyt spilbart løb kaldet Dracthyr og et øget niveauloft på 70. 

Du kan læse mere om udvidelsen og forudbestille World of Warcraft: Dragonflight på den officielle WoW-hjemmeside via dette link.