World of Warcraft: Dragonflight er den kommende niende udvidelsespakke til det massive multiplayer online-rollespil World of Warcraft.

World of Warcraft: Dragonflight er den niende udvidelsespakke til det populære spil efter den seneste udvidelse: Shadowlands.

Udvidelsespakken til World of Warcraft kan allerede forudbestilles til PC nu og forventes at blive udgivet i 2022 inden årets udgang.

Basisudgaven er tilgængelig for $ 50 og Heroic-udgave er tilgængelig for $ 70 og endelig kan Epic-udgaven erhverves for $ 90.

Udvidelsespakken World of Warcraft: Dragonflight bringer som navnet antyder drager tilbage til WoW via en rejse til mytiske Dragon Isle.

Spillerne vil opdage historien om de gamle drager og deres rige, lære, hvad der er sket med dem i løbet af de sidste 10.000 år, og i sidste ende forsøge at skabe alliancer med dem for at bekæmpe nye trusler mod riget.

Når vi kigger på det mere praktiske gameplay, så vil Dragonflight tilføje fire nye zoner: de pulserende Waking Shores, de grønne Ohn'ahran Plains, det spredte Azure Span og de strålende Thaldraszus - med et nyt system til at komme rundt i himlen kaldet Dragonriding, et nyt spilbart løb kaldet Dracthyr og et øget niveauloft på 70. 

Du kan læse mere om udvidelsen og forudbestille World of Warcraft: Dragonflight på den officielle WoW-hjemmeside via dette link.

SÅDAN FINANSIERER DU DIT COMPUTERKØB

Er din økonomi lidt stram hver måned, så kan det være svært at finde plads til køb af en ny bærbar computer. Hvordan kan du så råd til at købe en ny computer? Svaret er faktisk ganske lige til, du kan nemlig vælge at lave et computerlån, hvor du kan nøjes med at betale et lille beløb tilbage hver måned uden at overbelaste din økonomi. Du bestemmer selv hvor meget, du vil betale tilbage fast hver måned efter aftale med låneudbyderen. Med et computerlån kan du nemlig tilpasse ydelsen efter, hvor meget du har råd og plads til at betale i dit budget. 

FORDELE VED AT VÆLGE ET COMPUTERLÅN

Der er mange gode grunde til at bruge et computerlån til at finansiere dit næste computerkøb:

  • Det går hurtigt
  • Ingen krav om sikkerhed
  • Nul udbetaling
  • Overkommelig månedlig ydelse

Når du låner penge til en computer, så foregår låneansøgningen normalt digitalt, og tager ganske få minutter. Du får normalt hurtigt svar på din låneansøgning og udbetaling af pengene sker typisk ret hurtigt, og mange gange allerede samme dag.

Vi anbefaler, at du overvejer at lave et computerlån hos Leasy, som tilbyder fornuftige lån op til 150.000 kroner og hurtigt svar på din låneansøgning.

Affiliate Disclaimer: Windows365.dk modtager et fast beløb i affiliate kommission for hvert godkendt kundelead, der henvises til Leasy.