Den kommende elbilsudgave af den oprindelige DeLorean er planlagt til sin offentlige debut i august.

DeLorean Motor Company har nu frigivet et online galleri med den kommende Alpha5, der fremhæver coupéens futuristiske interiør og slanke ydre - komplet med den ikoniske mågevingedøre.

Til trods for at vi taler om en af filmhistoriens mest populære biler, blev der kun bygget omkring 9.000 enheder af den originale DeLorean bil, før DeLorean Motor Company i Nordirland gik konkurs i 1982.
 
Det nye DeLorean Motor Company, der er grundlagt i 1995, på basis af det gamle reservedelslager, er nu på banen med den kommende elbil Alpha5, der kommer på markedet i august måned 2022.

Energikilden er ikke, som man ellers kunne forvente en atomreaktor men faktisk et stort og velfungerende batteri på omring 100 kWh, da den nye Alpha5 fra DMC er 100 procent elektrisk med acceleration fra 0 til 100 på omkring 4.35 sekunder og en rækkevidde på lige under 500 kilometer ved en enkelt opladning af batteriet.

Hvis du er interesseret i historien bag det oprindelige DeLorean Motor Company, så kan vi anbefale dig at se filmen Driven fra 2018, hvor bl.a. Jason Sudeikis medvirker.

Hvis du overvejer at investere i en elbil, kan du med fordel læse vores guide til køb af elbil.