Efterfølgeren til Surface Laptop Go kommer med 11. generations Intel Core i5-processor, ny farve og samme design.

I september måned 2021 så vi en hel række nye Surface-produkter fra Microsoft, og nu er Surface Laptop Go 2 er officiel, og Microsoft har meddelt, at computeren er tilgængelig til forudbestilling lige nu, hvor de første forsendelser forventes at kunne finde sted fra den 7. juni.

Der er ikke tale om en helt ny bærbar fra inderst til yderst, da der er tale om en relativ lille opdatering, i forhold til en i forvejen velfungerende enhed, med en 11. generation Intel Core i5-processor, op til 8 GB RAM, 256 GB lagerplads og muligheden for at vælge mellem nogle nye farvekombinationer.

Surface Laptop Go 2 er identisk med den første model, når det kommer til selve designet. Den har den samme 12.4-tommer "PixelSense" touchskærm, en fingeraftrykslæser på modellerne med 8 GB RAM.

Enheden er bygget af en blanding af aluminium og polycarbonat (polycarbonat er slagfast plast), og ligesom originalen er Surface Laptop Go 2 ikke udstyret med et baggrundsbelyst tastatur eller med Windows Hello ansigtsgenkendelse.

Ellers oplyser Microsoft at den nye Surface Laptop Go 2 er udstyret med et forbedret webcam til videoopkald.

Surface Laptop Go 2 er primært målrettet studerende og private, der har behov for en fornuftig bærbar til at løse dagligdagens computeropgaver. Er du professionel og virksomhed, så bør du kigge på disse kraftige Surface-enheder.


SÅDAN FINANSIERER DU DIT COMPUTERKØB

Er din økonomi lidt stram hver måned, så kan det være svært at finde plads til køb af en ny bærbar computer. Hvordan kan du så råd til at købe en ny computer? Svaret er faktisk ganske lige til, du kan nemlig vælge at lave et computerlån, hvor du kan nøjes med at betale et lille beløb tilbage hver måned uden at overbelaste din økonomi. Du bestemmer selv hvor meget, du vil betale tilbage fast hver måned efter aftale med låneudbyderen. Med et computerlån kan du nemlig tilpasse ydelsen efter, hvor meget du har råd og plads til at betale i dit budget. 

FORDELE VED AT VÆLGE ET COMPUTERLÅN

Der er mange gode grunde til at bruge et computerlån til at finansiere dit næste computerkøb:

  • Det går hurtigt
  • Ingen krav om sikkerhed
  • Nul udbetaling
  • Overkommelig månedlig ydelse

Når du låner penge til en computer, så foregår låneansøgningen normalt digitalt, og tager ganske få minutter. Du får normalt hurtigt svar på din låneansøgning og udbetaling af pengene sker typisk ret hurtigt, og mange gange allerede samme dag.

Vi anbefaler, at du overvejer at lave et computerlån hos Leasy, som tilbyder fornuftige lån op til 150.000 kroner og hurtigt svar på din låneansøgning.

Affiliate Disclaimer: Windows365.dk modtager et fast beløb i affiliate kommission for hvert godkendt kundelead, der henvises til Leasy.