Efterfølgeren til Surface Laptop Go kommer med 11. generations Intel Core i5-processor, ny farve og samme design.

I september måned 2021 så vi en hel række nye Surface-produkter fra Microsoft, og nu er Surface Laptop Go 2 er officiel, og Microsoft har meddelt, at computeren er tilgængelig til forudbestilling lige nu, hvor de første forsendelser forventes at kunne finde sted fra den 7. juni.

Der er ikke tale om en helt ny bærbar fra inderst til yderst, da der er tale om en relativ lille opdatering, i forhold til en i forvejen velfungerende enhed, med en 11. generation Intel Core i5-processor, op til 8 GB RAM, 256 GB lagerplads og muligheden for at vælge mellem nogle nye farvekombinationer.

Surface Laptop Go 2 er identisk med den første model, når det kommer til selve designet. Den har den samme 12.4-tommer "PixelSense" touchskærm, en fingeraftrykslæser på modellerne med 8 GB RAM.

Enheden er bygget af en blanding af aluminium og polycarbonat (polycarbonat er slagfast plast), og ligesom originalen er Surface Laptop Go 2 ikke udstyret med et baggrundsbelyst tastatur eller med Windows Hello ansigtsgenkendelse.

Ellers oplyser Microsoft at den nye Surface Laptop Go 2 er udstyret med et forbedret webcam til videoopkald.

Surface Laptop Go 2 er primært målrettet studerende og private, der har behov for en fornuftig bærbar til at løse dagligdagens computeropgaver. Er du professionel og virksomhed, så bør du kigge på disse kraftige Surface-enheder.