Skal du i gang med studiet, men mangler penge til en ny studiecomputer?

Skal du snart starte på et nyt studie, og har du ikke en computer, som du kan bruge til at arbejde på, og har du ikke bare lige sådan råd til at gå ud at købe en.

Så kan du med fordel overveje at finansiere købet af en studie PC med et online computerlån, da det generelt er dyrt at komme i gang som studerende, da der skal bruges penge på mange ting som studiebolig, studiebøger og lign.

Du kan ikke undvære en god studie computer

Det er svært at passe sit studie uden en computer, og den skal helst virke hver dag, uden at give dig problemer, hvorfor du som udgangspunkt bør vælge at købe en helt ny PC.

Med andre ord får du rigtig svært ved at gennemføre et moderne studie uden en god computer ved din side, da du skal bruge den til at lave opgaver og afleveringer på. Og ud kommer til at lave rigtig mange afleveringer og opgaver, hvorfor det er vigtigt, at du vælge en god studie computer.


Hvordan optager du et computerlån?

Et computerlån fungerer på denne måde. Først skal du finde en låneudbyder, der tilbyder computerlån. Herefter skal du bestemme dig for, hvilken låneudbyder du vil optage et computerlån hos, og det afhænger af flere ting som hvor gode lånebetingelserne er, og hvor højt den pågældende låneudbyder scorer i kundetilfredshed på Trustpilot og Google. Herefter besøger du låneudbyderens hjemmeside, hvor du udfylder en digital låneansøgning med dine personlige oplysninger, og hvor mange penge, som du gerne vil låne. Herefter går der typisk ganske kort tid, så får du besked på, om du kan låne pengene eller ikke, hvorfor du med fordel kan lave en låneansøgning om et computerlån hos flere online låneudbydere, så du er sikker på, at du kan få pengene udbetalt.

Hvordan fungerer et computerlån?

Et computerlån fungerer lige som andre online forbrugslån. Du låner pengene til en PC uden at stille sikkerhed, som du typisk skal gøre ved et banklån. Et computerlån har en rente, som er den pris du betaler for at låne pengene. Et computerlån har en løbetid, som er den tid, det tager at betale pengene tilbage. Et computerlån har en månedlig ydelse, som er det beløb du skal betale tilbage hver måned indtil lånet er indfriet. Et computerlån har en ÅOP, som er alle omkostningerne omregnet til en procentsats, som er den pris du betaler i alt for at låne pengene, når renten er lagt sammen med gebyrer og omkostninger. Et computerlån har en række lånebetingelser, som egentlig kun er relevante, hvis du stopper med at betale på lånet i utide, så er det her, du kan se, hvad der så kommer til at ske i praksis fra låneudbyderens side.

Hvornår får du pengene udbetalt på et computerlån?

Efter du har udfyldt en digital låneansøgning, og du er blevet godkendt til lånet, så går der typisk under 24 timer og opefter, før pengene står til disposition på din NemKonto i banken.

Er der fordele ved et computerlån?

En af fordelene ved et computerlån, som ved alle andre slags lån, er at du undgår at skulle spare op til den pågældende ting, som du gerne vil købe. Med pengene fra et computerlån kan du gå ud i butikken og købe en ny computer med det samme eller betale for reparationen af den gamle PC uden at du først skal spare pengene op over en længere periode, og måske skulle undvære en computer i samme periode. En anden fordel ved at optage et online computerlån er hvor hurtigt det går sammenlignet med, at du skal en tur forbi banken først. Med et computerlån kan du mange gange have pengene til disposition samme dag, som du har fået godkendt din låneansøgning. 

Hvor er det bedste sted at finde et computerlån?

Mange elektronikforhandlere tilbyder, at du kan optage et elektroniklån via en samarbejdspartner i forbindelse med, at du køber computeren i butikken. Du kan dog også finde en låneudbyder på nettet, som tilbyder fordelagtige computerlån.

Vi anbefaler, at du overvejer at lave et computerlån online hos Leasy, som tilbyder fornuftige lån op til 150.000 kroner og hurtigt svar på din låneansøgning.

Du kan selv sammenligne de to låneudbydere ved hjælp af nedennævnte låneværktøj, og lave en låneansøgning, som kun tager ganske få minutter.

Affiliate Disclaimer: Windows365.dk modtager et fast beløb i affiliate kommission for hvert godkendt kundelead, der henvises til Leasy.