Få mest muligt ydeevne for pengene ved at konfigurere din egen Gamer Laptop, så får du den også præcis som du gerne vil have den.

Når det kommer til en stationær Gaming PC, så har det i mange år været en trend, at mange gamere foretrækker at bygge sin egen enhed op fra bunden fra valg af kabinet til bundkort og kølersystem.

Så enkelt er det ikke helt, når det kommer til Gamer Laptops, da det er svært at skulle bygge sin egen op fra bunden, da fra det ydre design til indmaden, hvor du automatisk er begrænset af de fysiske dimensioner.

Hvis du gerne vil skræddersy din egen Gamer bærbar, så du får mest mulig ydeevne for pengene, så kan du ved hjælp af en såkaldt PC Builder konfigurere din egen Gamer Laptop, så den passer til dine behov.

Konfiguration af Gamer Laptop i praksis

Når du skal konfigurere din egen Gamer bærbar, så bestemmer du selv, hvordan den skal se ud, når det kommer til hardware og specifikationer, og listen over ting, som du typisk kan vælge i mellem ser sådan her ud (det kan dog varierer fra shop til shop), når du skal konfigurere din egen Gaming Laptop:

 • Bundkort
 • CPU (processor)
 • RAM (hukommelse)
 • Grafikkort
 • SSD-harddisk
 • Strømforsyning
 • Udgave af styresystem

Et par ting som adskiller det at skulle konfigurere sin egen Gamer Laptop sammenlignet med at bygge sin egen stationære Gamer PC fra bunden er, at der er nogle begrænsninger. Du kan ikke vælge dit eget kabinet, og du an typisk heller ikke bestemmer, hvilket kølersystem, der skal benyttes i den bærbare Gamer PC. Disse to valg er truffet af producenten på forhånd.

Hvor kan du konfigurere din egen Gamer Laptop

Der findes en lang række online forhandlere, hvor du kan konfigurere din egen Gamer Laptop ved hjælp af en PC Builder, og mange gange kan du også besøge din lokale computerbutik, hvilket vi anbefaler, hvis du ikke har helt styr på processen, så kan det være meget rart med lidt eksperthjælp, da det ultimativt kan spare dig for penge. Er du tryg ved at bestille og selv bygge en Gamer Laptop online, så er den naturlige løsning, at du findes en onlineforhandler, hvor du kan konfigurere din egen Gamer Laptop, og det tager typisk ikke mange dage fra bestilling, til du modtager den færdige PC.

Konfigurer din Gamer Laptop hos SharkGaming

SharkGaming har gjort det let for dig, der ønsker at konfigurere din egen Gamer Laptop, da fra den enkel konfigurationsproces til den hurtige levering af den endelige vare, da produktionstiden på den færdige Gamer bærbar kun er omkring 1 til 3 dage.

SÅDAN FINANSIERER DU DIT COMPUTERKØB

Er din økonomi lidt stram hver måned, så kan det være svært at finde plads til køb af en ny bærbar computer. Hvordan kan du så råd til at købe en ny computer? Svaret er faktisk ganske lige til, du kan nemlig vælge at lave et computerlån, hvor du kan nøjes med at betale et lille beløb tilbage hver måned uden at overbelaste din økonomi. Du bestemmer selv hvor meget, du vil betale tilbage fast hver måned efter aftale med låneudbyderen. Med et computerlån kan du nemlig tilpasse ydelsen efter, hvor meget du har råd og plads til at betale i dit budget. 

FORDELE VED AT VÆLGE ET COMPUTERLÅN

Der er mange gode grunde til at bruge et computerlån til at finansiere dit næste computerkøb:

 • Det går hurtigt
 • Ingen krav om sikkerhed
 • Nul udbetaling
 • Overkommelig månedlig ydelse

Når du låner penge til en computer, så foregår låneansøgningen normalt digitalt, og tager ganske få minutter. Du får normalt hurtigt svar på din låneansøgning og udbetaling af pengene sker typisk ret hurtigt, og mange gange allerede samme dag.

Vi anbefaler, at du overvejer at lave et computerlån hos Leasy, som tilbyder fornuftige lån op til 150.000 kroner og hurtigt svar på din låneansøgning.

Affiliate Disclaimer: Windows365.dk modtager et fast beløb i affiliate kommission for hvert godkendt kundelead, der henvises til Leasy. Windows365.dk modtager et variabelt beløb i affiliate kommission for hver bruger, der etablerer et kundeforhold hos Shark Gaming.