SharkGaming SG27-Q144-skærmen er for alle gamere, der ønsker den ultimative skærmoplevelse i 27"-formatet til en fornuftig pris.

Fokus på et stilrent design

SharkGaming SG27-Q144-skærmen på 27 tommer er en ægte Gaming skærm, hvor der udover funktionalitet også er kræset for øjnene med et lækkert og stilrent design. Den skiller sig ud med RGB SharkGaming logo projiceret ned på bordet, sprød RGB belysning på bagsiden samt højdejusterbar stand.

Populært skærmformat

Det er ikke uden grund, at anbefalingerne går på 24 og 27 tommer som de mest optimale størrelser af gamer skærme. Finder du derimod en større skærm, kan det bliver svært at overskue det hele, når du er ingame. Skærmformatet på 27 tommer er et af de mest populære valg blandt gamere, da det hverken er for stort til at kunne være på skrivebordet eller for småt til at kunne se alle detaljerne i spillet, når der games.

Opdateringshastighed som en F1-racer

Er du vant til at spille med 60 Hz og HD-grafik, kan du mærke en kæmpe forskel med SharkGaming SG27-Q144-skærmen, der har en opdateringsfrekvens på hele 144 Hz. Det føles i praksis som at komme fra en VW Up til en F1-racer, da der virkelig er fart over feltet, og du kommer til at mærke en kæmpe forskel, når du gamer med en generelt mere smooth oplevelse. 

Valg af den rigtige computerskærm

Der er mange faktorer at overveje, når du skal vælge computerskærm, også når formålet er Gaming. Der er nemlig mange forskellige skærme at vælge mellem. Når du er til Gaming, så er sagen straks lidt lettere, da du jo kan begrænse dig til at kigge i sektionen med Gamer-skærme og fokusere på størrelse, opdateringshastighed og skærmopløsning.

Derfor skal du vælge en SharkGaming skærm

Her er nogle af de mest oplagte grunde til at vælge en Gamer-skærm fra danske SharkGaming:

  • God grafik og hurtig opdateringsfrekvens
  • Fornuftige priser
  • Lækkert design