SharkGaming SG27-Q144-skærmen er for alle gamere, der ønsker den ultimative skærmoplevelse i 27"-formatet til en fornuftig pris.

Fokus på et stilrent design

SharkGaming SG27-Q144-skærmen på 27 tommer er en ægte Gaming skærm, hvor der udover funktionalitet også er kræset for øjnene med et lækkert og stilrent design. Den skiller sig ud med RGB SharkGaming logo projiceret ned på bordet, sprød RGB belysning på bagsiden samt højdejusterbar stand.

Populært skærmformat

Det er ikke uden grund, at anbefalingerne går på 24 og 27 tommer som de mest optimale størrelser af gamer skærme. Finder du derimod en større skærm, kan det bliver svært at overskue det hele, når du er ingame. Skærmformatet på 27 tommer er et af de mest populære valg blandt gamere, da det hverken er for stort til at kunne være på skrivebordet eller for småt til at kunne se alle detaljerne i spillet, når der games.

Opdateringshastighed som en F1-racer

Er du vant til at spille med 60 Hz og HD-grafik, kan du mærke en kæmpe forskel med SharkGaming SG27-Q144-skærmen, der har en opdateringsfrekvens på hele 144 Hz. Det føles i praksis som at komme fra en VW Up til en F1-racer, da der virkelig er fart over feltet, og du kommer til at mærke en kæmpe forskel, når du gamer med en generelt mere smooth oplevelse. 

Valg af den rigtige computerskærm

Der er mange faktorer at overveje, når du skal vælge computerskærm, også når formålet er Gaming. Der er nemlig mange forskellige skærme at vælge mellem. Når du er til Gaming, så er sagen straks lidt lettere, da du jo kan begrænse dig til at kigge i sektionen med Gamer-skærme og fokusere på størrelse, opdateringshastighed og skærmopløsning.

Derfor skal du vælge en SharkGaming skærm

Her er nogle af de mest oplagte grunde til at vælge en Gamer-skærm fra danske SharkGaming:

  • God grafik og hurtig opdateringsfrekvens
  • Fornuftige priser
  • Lækkert design

SÅDAN FINANSIERER DU DIT COMPUTERKØB

Er din økonomi lidt stram hver måned, så kan det være svært at finde plads til køb af en ny bærbar computer. Hvordan kan du så råd til at købe en ny computer? Svaret er faktisk ganske lige til, du kan nemlig vælge at lave et computerlån, hvor du kan nøjes med at betale et lille beløb tilbage hver måned uden at overbelaste din økonomi. Du bestemmer selv hvor meget, du vil betale tilbage fast hver måned efter aftale med låneudbyderen. Med et computerlån kan du nemlig tilpasse ydelsen efter, hvor meget du har råd og plads til at betale i dit budget. 

FORDELE VED AT VÆLGE ET COMPUTERLÅN

Der er mange gode grunde til at bruge et computerlån til at finansiere dit næste computerkøb:

  • Det går hurtigt
  • Ingen krav om sikkerhed
  • Nul udbetaling
  • Overkommelig månedlig ydelse

Når du låner penge til en computer, så foregår låneansøgningen normalt digitalt, og tager ganske få minutter. Du får normalt hurtigt svar på din låneansøgning og udbetaling af pengene sker typisk ret hurtigt, og mange gange allerede samme dag.

Vi anbefaler, at du overvejer at lave et computerlån hos Leasy, som tilbyder fornuftige lån op til 150.000 kroner og hurtigt svar på din låneansøgning.

Affiliate Discalimer: Windows365.dk modtager et variabelt beløb i affiliate kommission for hver bruger, der etablerer et kundeforhold hos Shark Gaming. Windows365.dk modtager et fast beløb i affiliate kommission for hvert godkendt kundelead, der henvises til Leasy.