Skal du købe ny computer, stationær eller bærbar, og har du ikke alle penge til at betale kontant, så er et computerlån en mulighed.

Det er mange fordele ved at finansiere købet af en ny bærbar computer med et computerlån.

For det første så kan du selv med et lille budget få råd til at købe din drømmecomputer som fabriksny og med 2 års garanti. Så glem her alt om at købe en billig brugt og gennempryglet computer på DBA til 500 kroner - det kan simpelthen ikke betale sig og kommer kun til at give dig problemer og bekymringer.

Derfor vælger så mange danskere at låne penge

I det skatte- og afgiftsplagede Danmark er det populært at finansiere sine køb med et lån, da pengene i mange hjem kan være små, når først de månedlige udgifter er betalt. 

Derfor kommer lånemuligheden som sendt fra himlen for mange familier, da de får mulighed til at købe kvalitetsprodukter til en lav månedlig ydelse, som de ellers ikke ville have råd til.

En anden og åbenlys grund til, at så mange danskere handler på afbetaling er, at de undgår at skulle forbi banken at spørge om lov i form af et lån eller måske et bevilget overtræk på lønkontoen. 

Sådan virker computerlån

Computerlån virker på den måde, at det finansieringsform, hvor du kan købe et produkt, selvom du ikke har alle pengene her og nu. Du køber computeren i den butik, hvor du finder det bedste tilbud, hvorefter du betaler for købet med pengene fra computerlånet. 

Derefter betaler du et fast beløb tilbage hver måned, indtil du har betalt for varen. Du skal altså ikke have nogen penge op af lommen her og nu til eksempelvis udbetaling eller omkostninger, da de er medfinansieret. For at låne pengene, så betaler du en rente til finansieringsselskabet, som er den pris, du skal betale for at denne låner dig pengene i en given periode. Renten er inkluderet i den månedlige ydelse, som du betaler tilbage.

Er der fordele ved et computerlån?

En af fordelene ved et computerlån, som ved alle andre slags lån, er at du undgår at skulle spare op til den pågældende ting, som du gerne vil købe. Med pengene fra et computerlån kan du gå ud i butikken og købe en ny computer med det samme eller betale for reparationen af den gamle PC uden at du først skal spare pengene op over en længere periode, og måske skulle undvære en computer i samme periode. 
En anden fordel ved at optage et online computerlån er hvor hurtigt det går sammenlignet med, at du skal en tur forbi banken først. Med et computerlån kan du mange gange have pengene til disposition samme dag, som du har fået godkendt din låneansøgning. 

Vi anbefaler følgende computermærker

Inden du køber en ny computer, kontant eller med et computer, så gør du dig selv en stor tjeneste og hold dig til nogle af de store og anerkendte computerproducenter. 

De leverer som regel kvalitetsprodukter - og du kan altid forvente en god service, hvis uheldet skulle være ude. Vi anbefaler følgende computermærker:

  • Microsoft: Kvaliteten og designet opvejer den lidt højere pris
  • ASUS: Bundsolide Windows computere til en fornuftig pris
  • Acer: Fornuftige bærbare og stationære i mellemklassen
  • HP: No-nonens computere med fokus på kvalitet og brugerfunktionalitet
  • Lenovo: Kvalitetsmaskiner med fokus på arbejde og produktivitet 
  • Dell: Flotte og højtydende bærbare med et Apple-lignende design

Vælger du at købe en bærbar PC eller stationær computer på afbetaling fra et af ovennævnte mærker, så går du ikke galt i byen, da der er noget for enhver smag og pengepung. 

Hvor er det bedste sted at finde et computerlån?

Mange elektronikforhandlere tilbyder, at du kan optage et elektroniklån via en samarbejdspartner i forbindelse med, at du køber computeren i butikken. Du kan dog også finde en låneudbyder på nettet, som tilbyder fordelagtige computerlån.

Vi anbefaler, at du overvejer at lave et computerlån online hos Leasy, som tilbyder fornuftige lån op til 150.000 kroner og hurtigt svar på din låneansøgning.

Du kan selv sammenligne de to låneudbydere ved hjælp af nedennævnte låneværktøj, og lave en låneansøgning, som kun tager ganske få minutter.

Affiliate Disclaimer: Windows365.dk modtager et fast beløb i affiliate kommission for hvert godkendt kundelead, der henvises til Leasy.