Den lille mobil printer indeholder et væld af nye unikke funktioner, som er designet til at fremme kreativiteten. 

En smartphone printer er et rigtigt godt alternativ til en traditionelt instant kamera som Fujifilm instax mini 11, da du har mulighed for at redigere og lege med motiverne, inden du skriver billederne ud.

På størrelse med et kreditkort

instax mini Link 2 Smartphone Printer gør det muligt at udskrive billeder på størrelse med et kreditkort, så du kan dele motiverne med venner og familie, så de har et fysisk minde.

instaxAiR™ er en ny og spændende funktion

instaxAiR™ er en ny og spændende ny funktion ved instax mini Link 2, der tager det interaktive og personlige aspekt til et helt nyt niveau, ved at lade printeren være et værktøj til at tegne i luften og anvende effekterne direkte på billedet.

Flytbar, let og hurtig

instax mini Link 2 er lille, let og finpudset smartphone printer, der overfører et print på ca. 15 sekunder, og som understøtter kontinuerlig udskrivning. Enheden kan printe omkring 100 instax-mini billeder pr. opladning trådløst via Bluetooth2.

instax mini Link 2

Personliggør print med forskellige redigeringsmuligheder

instax mini Link 2 gør det muligt at tilpasse dine instax mini print med forskellige billedtilstande, personlige rammer, klistermærker og meget mere. 

Understøttelse af Fujifilm X-S10

Udover den trådløse forbindelse til smartphones er mini Link 2  også kompatibel med det spejlløse digitalkamera FUJIFILM X-S10, som giver fotografer mulighed for at sende deres billeder direkte fra kameraet til printeren.

Pris og tilgængelighed

instax mini Link 2 fås i farverne Soft Pink, Clay White og Space Blue, og kan købes fra den 22. juni 2022 i hele Europa herunder Danmark til en vejledende pris på 999,00 kroner.