Sammen med ydeevnen er batterilevetiden en af de mest afgørende faktorer, når du skal købe en ny computer. Se de bedste her!


Der er gennem de senere år sket en rivende udvikling indenfor strømbesparende komponenter især CPU'er, som er mere strømeffektive end nogensinde. 

I praksis betyder det, at en batteriudnyttelsen aldrig har været bedre på de bærbare computere, hvor Apple har førertrøjen på, hvor med en MacBook Air M1 der er målt til hele imponerende 29 timer på en enkelt opladning.

Der findes mange tricks til at forlænge batteritiden på en bærbar computer, men om du er studerende eller forretningsmand, så handler det i bund og grund om, at computeren er udstyret med et højtydende batteri fra fabrikken.

Vi giver dig her en liste over de bærbare lige nu med de bedste og længste batteritider, så du måske kan blive ugens gæst ved stikkontakten.

Bærbare computere med lang batterilevetid

Her er vores liste over de 10 mest strømbesparende Laptops lige nu på markedet.
 1. Apple MacBook Air (M1, Ultimo 2020) - 29 timer
 2. Apple MacBook Pro 13 (M1, Ultimo 2020) - 22.37 timer
 3. Apple MacBook Pro 16 tommer (2021) - 20.13 timer
 4. Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 (2021) - 19.45 timer
 5. HP Envy 14 - 19.45 timer
 6. Lenovo Yoga 9i 14 tommer - 17.55 timer
 7. Dell Latitude 7420 - 17.46 timer
 8. HP EliteBook 840 Aero G8 - 17:26 timer
 9. Asus ZenBook 14 (UX425JA) - 16.38 timer
 10. MSI Prestige 14 (2021) - 16.32

Hvilken computer skal du så vælge?

Vil du have den bedste batterilevetid, så bør du helt sikkert overveje en MacBook fra Apple, da batteritallene nærmest taler for sig selv. Den overlegne batteriydelse skyldes primært Apples egenudviklede M1-processor, der er uhyre strømeffektiv. 

Hvis du skal have en computer med Windows 11, der samtidig har en ekstra lang batterilevetid, så anbefaler vi, at du overvejer Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 og HP Envy 14, der begge er særdeles strømbesparende, så du sagtens burde kunne komme igennem et par arbejdsdage på en enkelt opladning af batteriet.

SÅDAN FINANSIERER DU DIT COMPUTERKØB

Er din økonomi lidt stram hver måned, så kan det være svært at finde plads til køb af en ny bærbar computer. Hvordan kan du så råd til at købe en ny computer? Svaret er faktisk ganske lige til, du kan nemlig vælge at lave et computerlån, hvor du kan nøjes med at betale et lille beløb tilbage hver måned uden at overbelaste din økonomi. Du bestemmer selv hvor meget, du vil betale tilbage fast hver måned efter aftale med låneudbyderen. Med et computerlån kan du nemlig tilpasse ydelsen efter, hvor meget du har råd og plads til at betale i dit budget. 

FORDELE VED AT VÆLGE ET COMPUTERLÅN

Der er mange gode grunde til at bruge et computerlån til at finansiere dit næste computerkøb:

 • Det går hurtigt
 • Ingen krav om sikkerhed
 • Nul udbetaling
 • Overkommelig månedlig ydelse

Når du låner penge til en computer, så foregår låneansøgningen normalt digitalt, og tager ganske få minutter. Du får normalt hurtigt svar på din låneansøgning og udbetaling af pengene sker typisk ret hurtigt, og mange gange allerede samme dag.

Vi anbefaler, at du overvejer at lave et computerlån hos Leasy, som tilbyder fornuftige lån op til 150.000 kroner og hurtigt svar på din låneansøgning.

Affiliate Disclaimer: Windows365.dk modtager et fast beløb i affiliate kommission for hvert godkendt kundelead, der henvises til Leasy.