Med 15 timers tale og 15 GB data kan du give dit barn en god start på mobilen til en rigtig god pris. 

Hvilket mobilabonnement er bedst til børn? Børn bruger ofte mere data end voksne, og deres forbrug svinger fra måned til måned.

En god start på mobilen

En god start på mobilen for dit barn handler ikke kun om at have den rigtige mobil, det handler lige så meget om at have den rigtige mobilaftale, så du ikke med ro i sindet kan lade dit barn surfe løs uden at få nogle ubehagelige overraskelser i form at ekstra regninger.

Dit barns mobilforbrug

Smilet hos mor og far stivner, når junior har brugt flere hundrede kroner på data og tale, og det kan du afhjælpe ved at vælge en mobilaftale med en fast mængde data og tale, hvor du i nødstilfælde også kan tilkøbe en ekstra datapakke, hvis der er brug for ekstra data under ferien.

Valg af den rigtige mobilaftale

Når der skal vælges et mobilabonnement til dig barn, så handler det basalt om tre ting. 1. Mængden af data, da børn bruger mere data end en tale på mobilen. 2. Mobildækning i området, for hvad er et godt og billigt mobilabonnement, hvis der ikke er ordentlig dækning. 3. Prisen for mobilaftalen, for hvem har lyst til at betale for meget.

Mobilabonnement fra 19 kroner pr. måned

Lebara tilbyder nogle konkurrencedygtige mobilaftaler fra 19 kroner om måneden med 5 timers tale og 5 GB data. Vi anbefaler til børn mobilenaftalen med 15 timers tale og 15 GB data, hvor 2 GB må benyttes under ferien i Europa.