Beskidte In-ear høretelefoner kan reducere lydoplevelsen og i værste fald føre til øreinfektioner. Se de bedste måder at rengøre dine AirPods på.

Dine AirPods er ikke bedre end den sidste rengøring, da skidt kan medføre tilstoppede højtalerne, så du ikke får maksimal lydeffekt ud af høretelefonerne, og hvis du er rigtig uheldig, så kan de beskidte høretelefoner give dig en øreinfektion.

Rengøring af de udvendige overflader på AirPods

Den bedste måde at rengøre de udvendige overflader op dine AirPods er ved at aftørre dem en en lille klud eller tot vat med sprit, så fjerner du både skidtet og samtidig får du også desinficeret overfladerne. Det er vigtigt at selve højtalerne ikke kommer i kontakt med væske, så det er kun på de udvendige overfalder, at du må bruge væske til rengøring af In-ear høretelefoner.

Rengøring af de indvendige flader på AirPods

Den bedste måde at rengøre de indvendige falder på dine AirPods er, at benytte en tør vatpind til at fjerne skidt og ørevoks fra højtalerne og mikrofonen. Du kan også vælge at supplere op med en lille børste til at rengøring af de indvendige flader. Det er vigtigt, at du ikke trykker for hårdt på hverken vatpinden eller børsten, da du risikerer at presse ørevoksen og skidtet ingen gennem trådnettet på højtalerne, og det er næsten umuligt at få det ud igen.

Rengøring af opladningsetui til AirPods 

Du skal også med mellemrum rengøre opladningsetuiet til dine AirPods, og den bedste måde at gøre det er ved først at bruge en blød, tør, fnugfri klud til at tørre snavs væk. Hvis du ikke opnår det ønskede resultat, så kan du kan du fugte kluden lidt med vand eller sprit, men det er vigtigt, at du undgår at få væske inde i opladningsportene, da det kan medføre en væskeskade.

Sådan skal du ikke rengøre dine AirPods og In-ear høretelefoner

Først må vi på det kraftigste advare imod, at du rengør dine høretelefoner i en beholder med vand for at rense dem, selvom de er opgivet til at være vandafvisende eller sågar vandtætte. Det er kun de aftagelige aftagelige silikonespidser, du bør vaske i vand. Derfor sørg for at være på den sikre side, og fugt en mikrofiberklud eller en vatpind og tør forsigtigt snavset væk fra høretelefonerne på den måde. 

Vi anbefaler heller ikke at din rengør In-ear høretelefoner herunder også AirPods med en spids genstand som en papirklips eller en sikkerhedsnål, da du kan risikere at komme til at prikke hul på højtalerne ved et uheld. Det er meget bedre og sikre at benytte en tandstikker af træ til forsigtigt at fjerne snavsen omkring højtalerne og mikrofonen. 

SÅDAN FINANSIERER DU DIT COMPUTERKØB

Er din økonomi lidt stram hver måned, så kan det være svært at finde plads til køb af en ny bærbar computer. Hvordan kan du så råd til at købe en ny computer? Svaret er faktisk ganske lige til, du kan nemlig vælge at lave et computerlån, hvor du kan nøjes med at betale et lille beløb tilbage hver måned uden at overbelaste din økonomi. Du bestemmer selv hvor meget, du vil betale tilbage fast hver måned efter aftale med låneudbyderen. Med et computerlån kan du nemlig tilpasse ydelsen efter, hvor meget du har råd og plads til at betale i dit budget. 

FORDELE VED AT VÆLGE ET COMPUTERLÅN

Der er mange gode grunde til at bruge et computerlån til at finansiere dit næste computerkøb:

  • Det går hurtigt
  • Ingen krav om sikkerhed
  • Nul udbetaling
  • Overkommelig månedlig ydelse

Når du låner penge til en computer, så foregår låneansøgningen normalt digitalt, og tager ganske få minutter. Du får normalt hurtigt svar på din låneansøgning og udbetaling af pengene sker typisk ret hurtigt, og mange gange allerede samme dag.

Vi anbefaler, at du overvejer at lave et computerlån hos Leasy, som tilbyder fornuftige lån op til 150.000 kroner og hurtigt svar på din låneansøgning.

Affiliate Disclaimer: Windows365.dk modtager et fast beløb i affiliate kommission for hvert godkendt kundelead, der henvises til Leasy.