Game Cleaner er et gratis renseprogram til spillere, der hjælper med at fjerne junk filer fra Steam, Epic Games og Ubisoft Connect.

Game Cleaner er designet til at rydde op i spilplatforme og frigøre diskplads, som cache-filer, andre overskydende filer og forskellige installationspakker.

Alle disse filer kan være med til at gøre et spil ustabilt og en medvirkende årsag til, at spil over tid starter langsommere op, den de behøver.

Sletning af skærmbilleder

Hvis du har taget skærmbilleder, mens du spiller, kan du se og slette dem i Game Cleaner, hvor du blot skal vælge hvilke billeder, som du vil slette ud fra oversigten i Game Cleaner. 

Kontrol af filer før sletning

Når du er færdig med køre renseprogrammet, så kan du selv kontrollere alle de fundne data, før du sletter dem. Hvis du vil beholde bestemte filer eller mapper, skal du blot fjerne dem du fra listen i Game Cleaner.

Sletning af junk filer på spilplatform

Game Cleaner virker som sagt sammen med Steam, Epic Games og Ubisoft Connect, hvor programmet kan bortskaffe de overflødige junk filer for dig. Aktuelle cache-data, der stadig ser ud til at være nødvendige, downloades igen efter start af en den pågældende spilplatform.

Sådan kommer du i gang med Game Cleaner

Gamer Cleaner er som som sagt en gratis cleaner-app målrettet spiller, der vil have hjælp til at slette junk filer. Programmet er gratis og kan hente på udviklerens hjemmeside via dette link. Programmet understøtter Windows 11 og Windows 10, og måske Windows 8.1 og Windows 7, men det kan vi ikke afprøvet i praksis, og kan derfor ikke bekræfte.