Går computeren pludselig i stykker, skal der bruges penge til en reparation eller køb af en ny PC. Læs mere om computerlån her.

For de fleste kommer det meget ubelejligt når computeren går i stykker. Det er en uforudset udgift, som der lige pludselig skal findes penge til.

En computer er en stor del af de fleste menneskers hverdag, så der skal ret hurtigt tages beslutning om, der skal købes en helt ny computer eller den gamle PC kan holde en sæson mere, hvis det bliver repareret.

Begge de to muligheder koster penge, og de færreste har så mange penge til at stå kontakt på bankkontoen, hvorfor der skal tænkes i alternativer som muligheden for finansiering af den nye computer eller reparationen med et computerlån.

Hvordan optager du et computerlån?

Et computerlån fungerer på denne måde. Først skal du finde en låneudbyder, der tilbyder computerlån. Herefter skal du bestemme dig for, hvilken låneudbyder du vil optage et computerlån hos, og det afhænger af flere ting som hvor gode lånebetingelserne er, og hvor højt den pågældende låneudbyder scorer i kundetilfredshed på Trustpilot og Google. Herefter besøger du låneudbyderens hjemmeside, hvor du udfylder en digital låneansøgning med dine personlige oplysninger, og hvor mange penge, som du gerne vil låne. Herefter går der typisk ganske kort tid, så får du besked på, om du kan låne pengene eller ikke, hvorfor du med fordel kan lave en låneansøgning om et computerlån hos flere online låneudbydere, så du er sikker på, at du kan få pengene udbetalt.

Hvordan fungerer et computerlån?

Et computerlån fungerer lige som andre online forbrugslån. Du låner pengene til en PC uden at stille sikkerhed, som du typisk skal gøre ved et banklån. Et computerlån har en rente, som er den pris du betaler for at låne pengene. Et computerlån har en løbetid, som er den tid, det tager at betale pengene tilbage. Et computerlån har en månedlig ydelse, som er det beløb du skal betale tilbage hver måned indtil lånet er indfriet. Et computerlån har en ÅOP, som er alle omkostningerne omregnet til en procentsats, som er den pris du betaler i alt for at låne pengene, når renten er lagt sammen med gebyrer og omkostninger. Et computerlån har en række lånebetingelser, som egentlig kun er relevante, hvis du stopper med at betale på lånet i utide, så er det her, du kan se, hvad der så kommer til at ske i praksis fra låneudbyderens side.

Hvornår får du pengene udbetalt på et computerlån?

Efter du har udfyldt en digital låneansøgning, og du er blevet godkendt til lånet, så går der typisk under 24 timer og opefter, før pengene står til disposition på din NemKonto i banken.

Er der fordele ved et computerlån?

En af fordelene ved et computerlån, som ved alle andre slags lån, er at du undgår at skulle spare op til den pågældende ting, som du gerne vil købe. Med pengene fra et computerlån kan du gå ud i butikken og købe en ny computer med det samme eller betale for reparationen af den gamle PC uden at du først skal spare pengene op over en længere periode, og måske skulle undvære en computer i samme periode. En anden fordel ved at optage et online computerlån er hvor hurtigt det går sammenlignet med, at du skal en tur forbi banken først. Med et computerlån kan du mange gange have pengene til disposition samme dag, som du har fået godkendt din låneansøgning. 

Er et computerlån bedre end et banklån?

Man kan vel ikke sige, at et computerlån er bedre end et banklån, men det tilbyder en række umiddelbare fordele. For det første så får du for det meste hurtig besked ved et computerlån. For det andet så kan du klare hele processen online på en PC eller en smartphone, så du ikke behøver at skulle fysisk forbi en bank, som du mange gange stadigvæk skal i dag, når du skal bruge et traditionelt banklån. For det tredie så er hele håndteringen af selve låneprocessen mange gane mere smidig sammenlignet med at skulle låne pengene i banken. Modsat rettet kan du dog mange gange få et billigere lån i din bank, når du i forvejen er helkunde, så kan banken tilbyde dig nogle fordelagtige lånevilkår. Om du vælger en online låneudbyder af computerlån eller optager et banklån i din bank afhænger helt af, hvad der betyder mest for dig i den givne situation, og om måden du foretrækker at gøre tingene på.

Hvor er det bedste sted at finde et computerlån?

Mange elektronikforhandlere tilbyder, at du kan optage et elektroniklån via en samarbejdspartner i forbindelse med, at du køber computeren i butikken. Du kan dog også finde en låneudbyder på nettet, som tilbyder fordelagtige computerlån.

Vi anbefaler, at du overvejer at lave et computerlån online hos Leasy, som tilbyder fornuftige lån op til 150.000 kroner og hurtigt svar på din låneansøgning.

Du kan selv sammenligne de to låneudbydere ved hjælp af nedennævnte låneværktøj, og lave en låneansøgning, som kun tager ganske få minutter.

Affiliate Disclaimer: Windows365.dk modtager et fast beløb i affiliate kommission for hvert godkendt kundelead, der henvises til Leasy.