Køb din næste gamer computer eller bærbar på afbetaling og betal et mindre beløb hver måned.

For de fleste kommer det meget ubelejligt når computeren går i stykker. Det er en uforudset udgift, som der lige pludselig skal findes penge til.

Computere inden for forskellige brands og typer, som MacBooks og seriøse Gaming Laptops, kan koste mange tusinde kroner, og det er måske ikke penge, som du lige har sparet op.

Din computer er en stor del af din hverdag, og det er derfor vigtigt, at den er af god kvalitet, da den gerne skal kunne holde længe. Det er ikke særlig fedt, hvis du har gemt alle dine filer og billeder på en computer, og den så bryder sammen. En genstand med så stor indflydelse på din hverdag bør være uden fejl, hvorfor det er nødvendigt at du bruger nok penge på at ordentlig PC, så du undgår unødvendig stressede situationer i hverdagen.

Det er en simpel nødvendighed, at have sin egen computer i dag, især hvis du er studerende på SU, så er det uundværligt. En PC i god kvalitet koster desværre en del penge, og som studerende har du typisk ikke en stor indkomst.

Du kan derfor vælge, at låne penge til din computer, hvor du kun betaler et lille beløb tilbage hver måned, så du ikke behøver at vente på at spare pengene op, hvilket godt kan tage lang tid med en lille indtægt.

Der er mange fordele ved at vælge at låne pengene til at købe en ny computer for. Du kan få råd til dine nye computer allerede i dag - også selvom du er på SU. Du slipper for at skulle ud og finde en brugt computer på DBA, som er købt som beset, hvilket betyder, at du står uden nogen former for garanti, hvilket du får automatisk i købet, når du handler ny computer.

Når du låner penge til en computer, så foregår låneansøgningen normalt digitalt, og tager ganske få minutter. Du får normalt hurtigt svar på din låneansøgning og udbetaling af pengene sker typisk ret hurtigt, og mange gange allerede samme dag.

Vi anbefaler, at du overvejer at lave et computerlån hos Ferratum eller NordCredit, som tilbyder nogle fornuftige kreditter og hurtigt svar på din låneansøgning.

Du kan selv sammenligne de to låneudbydere ved hjælp af nedennævnte låneværktøj, og lave en låneansøgning, som kun tager ganske få minutter.

Affiliate Disclaimer: Windows365.dk modtager et fast beløb i affiliate kommission for hver bruger, der etablerer et kundeforhold hos de to omtalte låneudbydere: Ferratum og NordCredit.