Køb den computer du drømmer om på afbetaling med et PC-lån - og afdrag kun et lille beløb hver måned.

Står du i den situation, at du skal ud at anskaffe dig en ny computer, da den gamle er stået af, eller fordi dit computerbehov har ændret sig, så skal der en pæn sum penge til, hvis der eksempelvis står MacBook eller en dyr Gaming PC på ønskelisten.

Fremfor at skulle vente lang tid på først at spare alle pengene, så kan du overveje at låne penge til en ny computer med et PC-lån.

Hvorfor et PC-lån?

Et PC-lån er en hurtig måde online at finde pengene til en ny computer, da hele processen foregår digitalt. 

Hvor stor er den månedlige ydelse på et PC-lån?

Størrelsen på en månedlige ydelse på et PC-lån afhænger af, hvor mange penge du skal bruge til at købe en computer for. Jo dyrere computer, jo større lån, jo større månedlige ydelse.

Fordele ved at vælge et PC-lån?

Der er mange gode grunde til at bruge et PC-lån til at finansiere dit næste computerkøb:

  • Det går hurtigt
  • Ingen krav om sikkerhed
  • Nul udbetaling
  • Overkommelig månedlig ydelse

Når du låner penge til en computer, så foregår låneansøgningen normalt digitalt, og tager ganske få minutter. Du får normalt hurtigt svar på din låneansøgning og udbetaling af pengene sker typisk ret hurtigt, og mange gange allerede samme dag.

Vi anbefaler, at du overvejer at lave et computerlån hos Leasy, som tilbyder fornuftige lån op til 150.000 kroner og hurtigt svar på din låneansøgning.

Affiliate Disclaimer: Windows365.dk modtager et fast beløb i affiliate kommission for hvert godkendt kundelead, der henvises til Leasy.