Den og kraftfulde XPS Plus med den Touch Bar-lignende funktionsrække er nu blevet prisfastsat.


Dell XPS 13 Plus er skabt med i et minimalistisk design, hvor der absolut ingen spildplads er og med en lækker edge-to-edge-skærm som prikken over det flotte i.

Der er samtidig tale om den mest kraftige bærbare computer i XPS-serien med mulighed for valg af 12. generations Intel Core 28W-processorer, der virkelig garanterer fart over feltet til tunge regneopgaver og de mere krævende spil.

Tasterne er også blevet større på Plus-modellen og touch-pladen er udført i rent glas og giver haptisk feedback ved berøring, som Apples nylige bærbare computere

Designet på den nye Dell XPS 13 Plus er mere futuristisk, end vi er vant til fra Dells standardmodeller, og det understreges på bedste vis, af den helt store nyhed, som er den Touch Bar-lignende funktionsrække, som er placeret lige ovenover tastaturet.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at Dell har haft et godt øje til MacBook Pro med Touch Bar, som vi tidligere har anmeldt.

En anden detalje, som er med til at sætte en tyk fed streg under det minimalistiske designlinie på Dell XPS 13 Plus, er den interessant detalje, at touch-pladen, der er usynlig for det blotte øje.

Ny opladningsteknologi gør opladningen af enheden til en hurtig leg, da Express Charge 2.0  gør det muligt at oplade Dell XPS 13 Plus op til 80 % strøm på under en time.

Det er samtidig muligt at opgradere XPS 13 Plus med en 1080p-touchskærm (den er som standard uden touch) eller med en 4K-touchskærm mod ekstra betaling.

Dell XPS 13 Plus er som udgangspunkt en bærbar PC, der fra fabrikken børe være udstyret med Windows 11 som styresystem, så der ikke skal til at opgraderes fra Windows 10 til Windows 11 efterfølgende for køberen.

Pris og tilgængelighed på Dell XPS 13 Plus i Danmark

Prisen for Dell XPS 13 Plus-grundmodellen med de laveste specifikationer starter ved $ 1.299, hvor der skal tillægges evt. dansk moms og importafgifter. Dell XPS 13 Plus vil kunne købes i Danmark i løbet af maj måned, hvis der ikke opstår flere leveringsproblemer på computerchips. Vil du spare lidt penge, kan du evt. gå med Dell XPS 13 i den tidligere og billigere udgave.