Vil du gerne skyde digitale billeder med dit gamle analog kamera, så er Digi Swap måske den rigtige gadget for dig.

For nogle må Digi Swap et stykke drømme kameratilbehør, fordi gamle, rent manuelle kameraer kan få tilført nyt liv, og langt om længe træde ind i den digitale tidsalder.

Digi Swap er en patenteret adapter med tilhørende app, der gør det muligt at tage at tage digitale fotos og videoer med analoge fotokameraer og videokameraer.

DIGI SWAP muliggør "filmkameraoptagelsesoplevelsen" uden at skulle købe film eller ændre dit filmkamera, og du kan se dine fotos med det samme på det digitale display.

For at bevare funktionaliteten i det originale kamera kommer Digi Swap med en egenudviklet og patenteret applikation, der fungerer sammen med lukker, fokus og blænde på det analoge kamera.

For at komme i gang med at bruge Digi Swap sammen med dit analoge kamera, skal du først installere Digi Swap fysisk bag på kameraet, før du kan begynde at tage billeder med enheden. Det er tale om en ret smertefri proces, som blot og kræver, at du fjerner bagdækslet fra dit kamera og monterer holderen og isætter din mobil, hvor du installerer den autoriserede Digi Swap-app, som virker på iPhones.

Du kan bruge Digi Swap med iPhone-modeller, der går et par år tilbage, og appen fungerer sammen med iPhone X, 11, 12 og 13 inklusiv Pro-udgaverne. Den krævede 35 mm Digi Swap by Fireworks-app koster $ 48.99 og er desværre ikke tilgængelig til Android mobiler.


SÅDAN FINANSIERER DU DIT COMPUTERKØB

Er din økonomi lidt stram hver måned, så kan det være svært at finde plads til køb af en ny bærbar computer. Hvordan kan du så råd til at købe en ny computer? Svaret er faktisk ganske lige til, du kan nemlig vælge at lave et computerlån, hvor du kan nøjes med at betale et lille beløb tilbage hver måned uden at overbelaste din økonomi. Du bestemmer selv hvor meget, du vil betale tilbage fast hver måned efter aftale med låneudbyderen. Med et computerlån kan du nemlig tilpasse ydelsen efter, hvor meget du har råd og plads til at betale i dit budget. 

FORDELE VED AT VÆLGE ET COMPUTERLÅN

Der er mange gode grunde til at bruge et computerlån til at finansiere dit næste computerkøb:

  • Det går hurtigt
  • Ingen krav om sikkerhed
  • Nul udbetaling
  • Overkommelig månedlig ydelse

Når du låner penge til en computer, så foregår låneansøgningen normalt digitalt, og tager ganske få minutter. Du får normalt hurtigt svar på din låneansøgning og udbetaling af pengene sker typisk ret hurtigt, og mange gange allerede samme dag.

Vi anbefaler, at du overvejer at lave et computerlån hos Leasy, som tilbyder fornuftige lån op til 150.000 kroner og hurtigt svar på din låneansøgning.

Affiliate Disclaimer: Windows365.dk modtager et fast beløb i affiliate kommission for hvert godkendt kundelead, der henvises til Leasy.