Diablo 4 er en længe ventet udgivelse, som mangeårige fans vil sætte pris på med en tilbagevenden til tidligere tider.

Blizzard har selv udtalt, at spillet er en verden af gore, okkultisme og rædsel, hvor sejre aldrig er rene eller garanterede, så det meget let kan ende ud med at blive et ende med at blive et af de bedste RPG-udgivelse til PC i lang tid.

Her er alt hvad du behøver at vide om Diablo 4.

Hvad er Diablo 4?

Diablo 4 er et action-RPG (Role Playing Game) og den længe ventede efterfølger til Diablo 3, der så dagens lys til PC helt tilbage i 2011.

Hvordan er gameplayet i Diablo 4?

Gameplayet i Diablo er stadigvæk klassisk top-down action-RPG, hvor der er  venlige byer, hvor du kan mødes og handle med andre spillere. Der vil også være PvP-zoner. PvP-zoner eller verdenskampe er zoner designet til spiller-mod-spiller-kampe, med belejringsvåben, ødelæggelige bygninger og flere mål med varige effekter.

Fire klasser er indtil videre afsløret i Diablo 4: Barbarian, Druid, Rogue og Sorceress. Hver klasse har flere mulige skins, afhængigt af rustning og andre valgte tilpasningsmuligheder. Der vil være endnu en klasse i spillet, som er ukendt indtil spillet lanceres.

Hvor foregår Diablo 4?

Diablo 4, som du sikkert allerede har gættet, foregår i en mørk verden, hvor der benyttes en meget mørkere undertone, end vi har set i tidligere udgivelser i serien. 

Dystre toner og gotisk arkitektur dominerer det visuelle udtryk og skal være med til at fremstille verdens hårdhed, som vi kender det fra Diablo II.

Verdenen er langt større end tidligere med alting forbundet, og indtil videre er der blevet præsenteret fem regioner: Scosglen, Fractured Peaks, Dry Steppes, Hawezar og Kejhistan. Hver region er ekstremt forskelligartet med sin egen kultur, indbyggere og unikke fjender, der ikke findes andre steder. 

Forskellige og udfordrende World Bosses findes i spillet, som hver især kræver flere spillere for at kunne besejres, hvor den første verdensboss, der er blevet afsløret, er Ashava.

Hvornår frigives Diablo 4?

Diablo 4 har desværre været en hel del forsinket, og skulle allerede være udkommet til PC i 2021, hvor vi lige nu realistisk skal forvente en udgivelse af Diablo 4 til PC tidligst en gang i løbet af 2023.