Diablo 4 er en længe ventet udgivelse, som mangeårige fans vil sætte pris på med en tilbagevenden til tidligere tider.

Blizzard har selv udtalt, at spillet er en verden af gore, okkultisme og rædsel, hvor sejre aldrig er rene eller garanterede, så det meget let kan ende ud med at blive et ende med at blive et af de bedste RPG-udgivelse til PC i lang tid.

Her er alt hvad du behøver at vide om Diablo 4.

Hvad er Diablo 4?

Diablo 4 er et action-RPG (Role Playing Game) og den længe ventede efterfølger til Diablo 3, der så dagens lys til PC helt tilbage i 2011.

Hvordan er gameplayet i Diablo 4?

Gameplayet i Diablo er stadigvæk klassisk top-down action-RPG, hvor der er  venlige byer, hvor du kan mødes og handle med andre spillere. Der vil også være PvP-zoner. PvP-zoner eller verdenskampe er zoner designet til spiller-mod-spiller-kampe, med belejringsvåben, ødelæggelige bygninger og flere mål med varige effekter.

Fire klasser er indtil videre afsløret i Diablo 4: Barbarian, Druid, Rogue og Sorceress. Hver klasse har flere mulige skins, afhængigt af rustning og andre valgte tilpasningsmuligheder. Der vil være endnu en klasse i spillet, som er ukendt indtil spillet lanceres.

Hvor foregår Diablo 4?

Diablo 4, som du sikkert allerede har gættet, foregår i en mørk verden, hvor der benyttes en meget mørkere undertone, end vi har set i tidligere udgivelser i serien. 

Dystre toner og gotisk arkitektur dominerer det visuelle udtryk og skal være med til at fremstille verdens hårdhed, som vi kender det fra Diablo II.

Verdenen er langt større end tidligere med alting forbundet, og indtil videre er der blevet præsenteret fem regioner: Scosglen, Fractured Peaks, Dry Steppes, Hawezar og Kejhistan. Hver region er ekstremt forskelligartet med sin egen kultur, indbyggere og unikke fjender, der ikke findes andre steder. 

Forskellige og udfordrende World Bosses findes i spillet, som hver især kræver flere spillere for at kunne besejres, hvor den første verdensboss, der er blevet afsløret, er Ashava.

Hvornår frigives Diablo 4?

Diablo 4 har desværre været en hel del forsinket, og skulle allerede være udkommet til PC i 2021, hvor vi lige nu realistisk skal forvente en udgivelse af Diablo 4 til PC tidligst en gang i løbet af 2023.

SÅDAN FINANSIERER DU DIT COMPUTERKØB

Er din økonomi lidt stram hver måned, så kan det være svært at finde plads til køb af en ny bærbar computer. Hvordan kan du så råd til at købe en ny computer? Svaret er faktisk ganske lige til, du kan nemlig vælge at lave et computerlån, hvor du kan nøjes med at betale et lille beløb tilbage hver måned uden at overbelaste din økonomi. Du bestemmer selv hvor meget, du vil betale tilbage fast hver måned efter aftale med låneudbyderen. Med et computerlån kan du nemlig tilpasse ydelsen efter, hvor meget du har råd og plads til at betale i dit budget. 

FORDELE VED AT VÆLGE ET COMPUTERLÅN

Der er mange gode grunde til at bruge et computerlån til at finansiere dit næste computerkøb:

  • Det går hurtigt
  • Ingen krav om sikkerhed
  • Nul udbetaling
  • Overkommelig månedlig ydelse

Når du låner penge til en computer, så foregår låneansøgningen normalt digitalt, og tager ganske få minutter. Du får normalt hurtigt svar på din låneansøgning og udbetaling af pengene sker typisk ret hurtigt, og mange gange allerede samme dag.

Vi anbefaler, at du overvejer at lave et computerlån hos Leasy, som tilbyder fornuftige lån op til 150.000 kroner og hurtigt svar på din låneansøgning.

Affiliate Disclaimer: Windows365.dk modtager et fast beløb i affiliate kommission for hvert godkendt kundelead, der henvises til Leasy.