Opfølgeren har været under udvikling i 4 år og udkommer officielt til PC og Xbox den 28. april og originalen er gratis i en tidsbegrænset periode. 

Rogue Legacy 2 er efterfølgeren til Rogue Legacy fra 2013 og der er tale om et action-rogue-lite-platformspil, der giver spillerne mulighed for at vælge mellem flere klasser af eventyrere, der skal krydser tunneller og passager i fangehuller på jagt efter skatter, våben og power packs.

Udvikleren Cellar Door Games har skiftet til og skabt 3D-figurer, der er sat op mod håndtegnede baggrunde. Der er nye klasser, våben og evner, og spiludvikleren samtidig opfrisket de skabte miljøer op med biomgenerering.

Når spilleren dør, bliver vedkommende mødt til at vælge en ny karakter blandt etudvalg af tilfældigt genererede arvinger til deres tidligere karakter for at fortsætte eventyret, hvor hver arving besidder deres helt egne unikke træk og skills.

For at fejre spillets annoncering af udgivelsesdatoen vil det originale Rogue Legacy kunne downloades gratis via Epic Games-butikken i perioden fra 7. april til 13. april.

Rogue Legacy 2 koster omkring 25 USD til PC på Steam Store.