Har du også savnet de pizzaspisende skildpadder? Så kan du gælde dig til det nye arkadespil, der udkommer til Windows PC.

De fire fire muterede menneskelignende skildpadder, der både er ninjaer og teenagere: Leonardo, Michelangelo, Donatello and Raphael er snart klart til at bekæmpe alverdens ondskaben igen i form af Shredder og dennes håndlangere.

Et nyt spil om skildpadderne er nemlig snart på trapperne her i 2022 fra udvikleren Tribute Games til Nintendo Switch, PlayStation, Xbox og Microsoft Windows.

Hele Turtle-klanen, sammen med lidt hjælp fra April og Splinter, er igen klar til at bekæmpe Fodklanen, der er Shredders hær af onde ninjaer - og sædvanlig kværne en afsindig stor mængde pizzaer i bedste Turtlestil.

Der er udgivet mange spil baseret på den populære Teenage Mutant Ninja Turtles-serie i løbet af de sidste tre årtier, hvor ingen efter vores mening dog har formået at ramme beat'em-up-retro arkadestilen  fra den gamle 16-bit æra på Nintendo SNES.

Udvikleren Tribute Games forsøger på bedste vis med gameplayet i Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge at ramme stilen i de klassiske beat-'em-up-spil fra spillekonsollen i 90'erne, hvor der det blot handler om at tæske løs på modstanderne alene eller som et hold.

Tribute Games tilfører dog også, dette bud på et klassik retrospil, nogle glatte moderne detaljer til gameplayet, så hele spiloplevelsen er opdateret til dagens standarder uden, det dog påvirker det grundlæggende og underholdende gameplay med at slide controlleren op ved at tæske løs på Shredder og Fodklanen.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge forventes udkomme til Nintendo Switch, PlayStation, Xbox og Microsoft Windows i 3. kvartal 2022.