Hybridmaskinen fra Samsung får nu en efterfølger udstyret med 12. generations Intel-processorer, Wi-Fi 6E og smarte software-egenskaber.

Foråret 2022 har Samsung, udover Samsung Galaxy S22 Ultra, benyttet til at lancere Samsung Galaxy Book2 Pro 360, Samsung Galaxy Book2 Pro og Samsung Galaxy Book2.

Specifikaktionerne er stærke, mulighederne er mange og priserne er konkurrencedygtige på dem nye treenighed fra Samsung.

Vi kigger her nærmere på den set med vore øjne mest interessante Laptop af de tre: Samsung Galaxy Book2 Pro 360, som vi i den nuværende udgave Samsung Galaxy Book Pro 360 har anmeldt til topkarakter.

Specifikationer for Samsung Galaxy Book2 Pro 360

  • Mærke og model: Samsung Galaxy Book2 Pro 360
  • Skærm: 13.3" FHD Super AMOLED Display (1920 x 1080) med Touch
  • Processor: Intel 12. Gen Core i5 / Core i7 Processor + Intel Iris Xe Graphics
  • Hukommelse: 8/16 GB DDR4 RAM
  • Harddisk: 512 GB (PCIe Gen. 4)
  • Forbindelser: 1 Thunderbolt 4, 2 USB C, MicroSD, Bluetooth 5.1, WiFi 6E
  • Mål og vægt: 302.5 x 202.0 x 11.5 mm, 870 gram

Fleksibelt design for at fremme kreativitet

Samsung Galaxy Book2 Pro 360 er perfekt til tegning og billedbehandling på grund af de fleksible indstillinger og understøttelsen af S-pen, som kan tegnes og laves notater med på skærmen. Samsung har i udpræget vægtet de kreative egenskaber, så maskinen er velegnet til opgaver som frihåndstegning, skitsering og billedbehandling.

En præcis pen, en detaljerig touchskærm og muligheden for at opsætte enheden i tent mode, er ganske enkelt en særdeles stærk kombination for alle kreative mennesker, der har behov for et stærkt arbejdsredskab.

Opgraderinger og nyheder

Galaxy Book2 Pro 360 er udstyret med 12. generations Intel Core-processorer, der giver kraftoverskud til både arbejde og gaming.

Enheden understøtter den nye og lynhurtige WiFi 6E-standard, der sammen med muligheden for at vælge en udstyrsmodel med 5G gør Galaxy Book2 Pro 360 til en særdeles kraftig bærbar, når det kommer til at opnår de bedste hastigheder på data.

Galaxy Book2 Pro 360 er sammen med de to andre modeller i Galaxy Book2 Pro-serien, den første bærbar computer målrettet forbrugersegmentet, der opfylder Microsofts krav til Secured Core PC. I praksis er løsningen bygget på integreret hardware og software, som medfører et forbedret niveau af beskyttelse i Windows 11 mod eventuel malware og cybertrusler.

Når det kommer til skærmen på denne fleksible enhed fra Samsung, så er der tale om Greenguard-certificerede Amoled-skærm, som er mere lysstærke end tidligere med hele 500 nit.

Samsung angiver selv batteritiden til omkring 21 timer, hvilket er noget af en forbedring i forhold til den tidligere model.

Samsung har også valgt at forbedre lyden, hvilket var et af vores kritikpunkter i anmeldelsen af Samsung Galaxy Book Pro 360. Tovejs AI-støjreduktion reducerer distraherende lyde fra omgivelserne, og ellers er enheden udstyret med AKG-højttalere og understøtter Dolby Atmos. 

Dertil har Samsung foretaget nogle diskrete opgraderinger af det indbyggede webcam herunder en opgradering til 1080p FHD-webcam, der har også fået en bredere betragtningsvinkel.

Galaxy Book2 Pro 360 byder på Smart Switch-processen, som hjælper brugeren med at flytte data, billeder, indstillinger og mere mellem to computere.

Derudover tilbyder Galaxy Book2 Pro 360 Samsung Multi Control, der giver brugeren mulighed for interaktion mellem enheder, og Private Share, så det er lettere at dele følsomme arbejdsfiler med kolleger.

Galaxy Book2 Pro 360 er også udstyret med Samsung Device Care-applikation, der giver brugeren mulighed for at kontrollere computeren effektivitet og optimere strøm og lagerplads for at sikre ensartet ydeevne.

Pris og tilgængelighed

Samsung Galaxy Book2 360 kommer med en vejledende pris på 8.499 kroner for grundmodellen med 13.3 tommer skærm og kan købes i webshops og fysiske butikker fra først i april måned 2022.