Hybridkamera til dig der er glad for instant-fotografering med autofokus, automatisk eksponering og automatisk lukkerhastighed og redigeringsfiltre.

Polaroid, Kodak og Fujifilm har alle en række instant kamera bag sig, hvor du skyder og printer i en hurtig bevægelse.

Fujifilm Instax Mini Evo er et nyt indspark i klassen, hvor du skyder og efterfølgende redigerer og udprinter, det bedste af dine motiver - og som samtidig kan fungere som mobilprinter via Bluetooth tilslutning til en smartphone.

Plusser:

  • Lækkert retro-inspireret stil
  • Sparer på papiret
  • Redigering af motiver
  • Bluetooth-udskrivning af smartphone-fotos
  • Mange billedeffekter
  • Fornuftigt prispunkt

10 x objektiv indstillinger og 10 x filtre

Instax Mini Evo byder på hele 10 objektiv indstillinger, hvor du kan indstille lyset præcist, som du vil med de 10 integrerede objektiv indstillinger: Normal, Vignette, Soft Focus, Blur, Fisheye, Colour Shift, Light Leak, Mirror, Double Exposure og Half-Frame.

Derudover får du også 10 filtre, som du kan bruge til at arbejde kreativt med og skabe unikke billeder. De 10 filtre som hybridkameraet byder på er: Normal, Vivid, Pale, Canvas, Monochrome, Sepia, Yellow, Red, Blue og Retro.

Godt godt for miljøet og pengepungen

En af de åbenlyse fordele med Fujifilm Instax Mini Evo i forhold til så mange andre instant kameaer er muligheden for at skyde billede, og herefter vælge hvilket billede, som du vil printe ud på enheden. Det er godt for miljøet, da det sparer på papiret, og det er godt for din pengepung, da du sparer penge på papirindkøb.

Enkel betjening af printer mode

Fujifilm Instax Mini Evo incl. smartphone printer

Selve udskriftskvaliteten er forbedret med 100 procent forhold til de tidligere hybridkameraer fra Fujifilm, og det er let at betjene og lave selve udskriften af billedet, da der sidder et lille håndtag, som du rykker til højre oven på kameraet, hvorefter billedet bliver printet ud. Det er også muligt at bruge Instax Mini Evo fra Fujifilm om ekstern printer til mobilen, da det er muligt at foretage Bluetooth-udskrivning af smartphone-fotos. Du får altså hele to printere i en og samme enhed: kameraprintet og smartphone printer.

Lækker retro-inspireret kameradesign

Hybridkameraet er designet i en retro-inspireret stil ned til den mindste detalje, som leder tankerne hen på et dyrt Leica kamera. Der er kælet for alle designet og detaljerne i sådan en grad, så det ligner et vaskeægte kamera fra 1970'erne.

Velegnet til nybegyndere

Kreative nybegyndere vil sætte pris på den brugervenlige betjening og alle kombinationerne af billedeffekter, der er tilgængelige ved at dreje på drejeknappen. Med 10 forskellige filtre og 10 forskellige objektiv indstillinger, giver det altså hele 100 forskellige måder at fotografere på. Du kan læse mere om fordelene ved at vælge et instant kamera her.

Pris og tilgængelighed

Prisen på Fujifilm Instax Mini Evo er omkring 1.449,00 kroner, det smarte hybridkamera kan købes flere steder herunder hos Elgiganten, Bilka og Click.

Du kan læse mere om Fujifilm Instax Mini Evo på den officielle hjemmeside.