Skrivebordet du bare må eje med indbygget USB velegnet til mindre rum, og som kan justeres elektronisk i højden.

En glasplade, integreret skuffe og USB-opladningsporte er indbygget i dette elektroniske skrivebord er med til at gøre FlexiSpot EG8 til en lille unik perle i et i et marked, der mest af alt er domineret af kedelige og uinspirerende standardskriveborde.

FlexiSpot EG8: Skrivebord med indbyggede USB-opladningsporte

FlexiSpot EG8 - Elektronikken

Det store salgsnummer med FlexiSpot EG8 er de indbyggede USB-opladningsporte, og som et af de få på markedet, tilbydes det også som standard med en USB-C-port. Med to USB-A-porte og en USB-C-port får du hele tre porte på forsiden af skrivebordet til opladning af din mobil, tablet, bærbar eller høretelefoner.

På den elektroniske side er dette skrivebord også udstyret med indbygget automatisk hæve sænkefunktion og en børnelås, så du ikke risikerer, at dit barn får fingrene i klemme.

FlexiSpot EG8: Minimalistisk design med lille opbevaringsskuffe

FlexiSpot EG8 - Design

FlexiSpot EG8 kommer i et udpræget minimalistisk design selv for et skrivebord, hvilket er med til at gøre dette lækre skrivebord med glaspladen til en sikker vinder i alle stilbevidste hjem. Skrivebordet tilbydes samtidig i valgfri glasbordpladefinish efter din smag.

Til trods for de beskedne dimensioner, 120 x 60 x 6.5 cm og en max højde på 121 cm, og det minimalistiske design, har producenten alligevel få plads til at integrere en lille opbevaringsskuffe, som er supervelegnet til opbevaring af alle former for elektronisk tilbehør som oplader, headset og det normale virvar af ledninger.

FlexiSpot EG8: Super nemt skrivebord at samle

FlexiSpot EG8 - Opsætning

Normalt følger der en masse dimsedutter og skruer med til de fleste skrivebord og typisk en uforståelig samlevejledning. Her er FlexiSpot EG8 et skrivebord med helt andre takter med en simpel tre-trins-vejledning, som er med til at gøre opsætningen uhyre enkel og ikke mindste hurtig, hvor de fleste vil kunne klare at samle FlexiSpot EG8 på 5 minutter uden at få sved på panden eller grå hår på hovedet.

FlexiSpot EG8: Pris og tilgængelighed

Priserne på et FlexiSpot EG8-skrivebord er normalt $ 500 i USA og £ 450 i Storbritannien, og nogen gange kan du finde skrivebordet til en nedsat pris direkte på FlexiSpot-producentens hjemmeside.