Bemærkelsesværdig ydeevne for en Windows-tablet gør den velegnet til højkvalitetsspil, og enheden kan samtidig bruges som bærbar.

Det unikke ved denne gaming computer fra Asus er, udover den superkompakte design, at tastaturet kan tages af, så du kan bruge skærmen som en fuldt ud funktionel Windows 11-tablet til andre kreative og produktive formål.

Fordele:

  • 2-i-1 konvertibel gaming-bærbar
  • Høj ydeevne
  • Dedikeret grafikkort
  • Både PC og tablet
  • Tastatur er inkluderet
  • 120 Hz opdateringshastighed på skærm

Ulemper

  • Prisen
  • Akavet tyngde og tykkelse for en tablet

Samlet vurdering

Asus ROG Flow Z13 er et interessant indspark og et frisk pust i klassen med gaming computere, der på ingen måder er overfyldt af 2-i-1 konvertible gaming-bærbare. Designet er interessant, og det samme er funktionaliteten, hvor du kan bruge enheden til andet og mere end blot kraftfuld gaming-bærbarvia muligheden for at omdanne enheden til en kraftfuld tablet. Prisskiltet kan godt være en forhindring for mange, da du kan få en konventionel gaming-laptop for væsentlig mindre, men er behovet en 2-i-1 enhed, der både kan spille og bruges til produktive og kreative formål, så er der ingen over eller ved siden af Asus ROG Flow Z13.

Kraftoverskud leveres af Alder Lake-P-familien fra Intel

Asus ROG Flow Z13 er udstyret med en Intel Core i9 14-core-processer med en høj ydeevne fra Alder Lake-P-familien. Enheden har derfor rigelig med kraftoverskud til at køre flere processer på samme tid, hvor det eksempelvis vil være muligt at game og samtidig streame dit spil til andre interesserede. Turbotilstanden gør det muligt virkeligt at fyre op under den mest kræve AAA-titler på denne gamer-tablet.

Udstyret med hele to grafikkort

Asus ROG Flow Z13 er er udstyret med hele to styks grafikkort heraf et internt NVIDIA RTX 3050-grafikkort og eksternt NVIDIA RTX 3080-grafikkort. Kombinationen af de to grafikkort gør, at du vil opleve denne gamer-bærbar fra Asus på niveau med en stationær gaming computer.

13.4 tommer WUXGA-touchskærm med lynhurtig opdatering

Skærmen er ikke stor, men til gengæld så er den lynhurtig med en opdateringshastighed på 120 Hz, som garanterer bløde og lagging-fri billedovergange i de fleste højkrævende AAA-spiltitler.

Lynhurtig opstart og indlæsning

Hukommelsen på 16GB GDDR6 RAM og SSD-disken på hele 1000GB gør, at systemet starter hurtigt og indlæser de mest krævende in no time. 

Pris og tilgængelighed

Prisen på Asus ROG Flow Z13 i Danmark starter omkring 15.998,00 kroner med et grafikkort og udgaven vi har fokuseret på med to grafikkort koster omkring 27.499,00 kroner. Der er altså på ingen måde tale om en billig PC, men prisen opvejes efter vores mening et langt stykke hen ad vejen af de fordele, som Asus ROG Flow Z13 sammenlignet med en traditionel gamer bærbar.