MG er klar med den første elektriske stationcar med en startpris på lige under 290.000 kroner.

Den kinesiske elbilproducent MG skaber historie ved at være den første i verden til at introducere en vaskeægte elektrisk stationcar, som kan alt det, som du kan forvente af en rigtig stationcar.

MG5 Electric lander i Danmark i marts med en skarp startpris fra 290.000 kroner, der må siges at være til at betale for de fleste.

MG er i løbet af kort tid blevet kendt for at producere billige og veludstyrede elbiler som den komfortable MG ZS EV Electric.

Stort bagagerum

Til trods for det store batteri, så er det lykkes for MG at skabe et bagagerum op hele 479 liter, der kan udvides helt op til 1.367 liter ved at lægge bagsæderne ned.

Må gerne køre med trailer

Mange elbiler har været hæmmet af. at de ikke må køre med en trailer, hvilket har afholdt mange fra at købe en elbil. MG5 Electric må gerne køre med en trailer på anhængertrækket med en maksimal anhængervægt på 500 kilo.

Lang rækkevidde

MG5 Electric er udstyret med et batteri på 61.1 kWh, der ifølge producenten giver en rækkevidde på op til 400 km for Comfort-modellen og 380 km for Luxury-modellen. Ellers er bilen udstyret med 156 hestekræfter, og det rækker til en tophastighed på 185 km/t og 0 til 100 km/t på 8.3 sekunder.

Kommer i to udstyrsmodeller

Den nye MG5 Electric udbydes i to udstyrsvarianter: Comfort og Luxury. 

Comfort-modellen byder blandt andet på på aircondition, LED-lygter for og bag, opvarmede forsæder, parkeringshjælp, 7 tommer digital skærm, læderbetrukket rat, 16 tommer aluminiumsfælge og nøglefri adgang.

Luxury-modellen kommer med klimaanlæg, 360 graders parkeringskamera, bakspejl med automatisk nedblænding, elektrisk førersæde med lændestøtte, indtræk i kunstlæder og 17 tommer aluminiumsfælge. 

MG5 Electric kommer til Danmark i marts måned med en startpris på 290.000 kroner, og ud kan besøge producentens hjemmeside for mere information. Går du med tanker om, at købe en ny elbil, så læs hvordan du kan finansiere en elbil her. Herefter kan du også med fordel læse vores guide til køb af elbil.