God bundklang, lækkert design og en skarp pris under en tusse! Det er svært ikke at holde af den trådløse højtaler Wavell Sound Master.

Plusser

 • Lækkert design
 • God bundklang
 • Kraftfuld bas
 • Hurtig opladning
 • Skarp pris

Minusser

 • Mangler lydjusteringsmuligheder
 • Mærkelig placering af On/Of-knappen

Samlet bedømmelse

Wavell Sound Master er et budgetvenligt og velspillende alternativ til trådløse højtalere fra Sonos og Bang og Olufsen. hvor du som almindelig forbruger med et basalt behov kan få trådløs kvalitetslyd til en brøkdel af prisen.

Windows365.dk anbefaler derfor købet af dette produkt.

Specifikationer for Wavell Sound Master

 • Model: Wavell Sound Master
 • Output: 60W
 • Enheder: 4 tweeters + 1 subwoofer
 • Lydvinkel: 360° lyd
 • Batteri: 12.000 mAh, 17 timers spilletid
 • Forbindelser: Bluetooth 5.0, NFC, AUX
 • Øvrigt: IPX5-certificeret, Touch-skærm
 • Inkluderet: AUX kabel, USB-C oplader kabel, Brugermanual
 • Dimensioner: 19,4 x 14,2 x 14,2 cm, 2,2 kg

Du kan læse vores samlede test og anmeldelse af Wavell Sound Master til en pris lige under 1.000 kroner på tilbud her.

Unboxing

Wavell Sound Master - Unboxing

Wavell Sound Master - Unboxing

Den trådløse højtaler kommer i en godt emballeret i en kasse, som indeholder selve Wavell Sound Master højtaleren, AUX kabel, USB-C oplader kabel og en lille brugermanual på dansk. 

Opladning, opsætning og betjening af højtaleren

Wavell Sound Master - Opladning

Vi starter med at smide højtaleren i stikkontakten for en opladning af det 12.000 mAh store batteri, som du kan supplere op med en ekstern Powerbank, når du er på farten. Det tager anslået cirka 1.5 timer at oplade højtaleren fra 0 til 100 procent, hvilket er godkendt. USB-C-indgangen til opladeren sidder under en lille gummiflap på siden af højtaleren, hvilket er ganske forståeligt, da højtaleren kommer med en IPX5-certificering. Det er os dog en gåde, at producenten valgt at placere On/Of-knappen gemt bag den samme gummiflap, hvilket er ulogisk of forstyrrende i det daglige brug af højtaleren.

Når det kommer til selve opsætningen af testhøjtaleren, så kobler vi den sammen med en bærbar PC og en mobil via Bluetooth, og det sker gnidningsfrit. Det vi alle kunne kunne finde ud af for når enhederne først er parret, så finder de automatisk hinanden i fremtiden, når brugeren aktiverer Bluetooth på tilslutningsenheden.

Wavell Sound Master - Betjening

Betjeningen sker via touch-knapperne placeret oven på selve højtaleren, hvor der også er vist en batteriindikator, der med nogle små prikker viser, hvor meget strøm der er tilbage på enheden. Når den trådløse højtaler trænger til opladning, så kommer der en ret høj advarselslyd, som der ikke er til at tage fejl af. Det er også muligt at justere lydstyrken og frakoble højtaleren den tilsluttede enhed. Det er muligt at benytte den indbyggede mikrofon til at føre samtaler med, hvis du har tilkoblet din smartphone til den kompakte Bluetooth højtaler.

Vi savner mugligheden for at kunne foretage manuelle justeringer af lyden herunder bassen og diskant, men den mulighed findes desværre ikke, og det synes vi er lidt en skam, da det trækker det ellers glimrende helhedsindtryk ned. Brugeren er overladt til at indstille den trådløse Bluetooth højtaler via den eksterne tilkoblede enhed, hvis der eksempelvis skal justeres på bassen, så skal det ske eksempelvis på en bærbar PC. Dette er ikke optimalt synes vi.

Hvad betyder det, at Wavell Sound Master er IPX5-certificeret?

Wavell Sound Master er IPX5-certificeret, hvilket i praksis betyder, at højtaleren er modstandsdygtig overfor vand. Ikke at forstå på den måde, at du kan lade den stå i flere timer ude i et regnvejr men forstået på den måde, at højtaleren er vandafvisende, så du eksempelvis kan placere den i et fugtigt miljø som dit badeværelse. Derudover betyder det, at højtaleren er modstandsdygtig overfor vandstænk eller vandstråler, om du vil.

Bluetooth højtaler med en god bundklang og kraftfuld bas

Det første vi bemærker er, at højtaleren er relativ tung, hvilket helt sikkert er gjort for at forbedre lydoplevelsen. Den trådløse højtaler har ingen problemer med at spille et stort lokale op, og i afprøver den i et lokale på 50 m2, og lyden vandrer fint rundt i rummet. Det lyder godt, og ikke mindst højt, overalt i det store lokale tallet være lydvinkelen på 360 grader og muligheden for at skrue op for lydstyrken, Vil vil gerne påpege, at dette ikke er en sekundær højtaler, det er en primær højtaler.

Wavell Sound Master - Fremragende lydoplevelse

Bundklangen er rigtig god og højtaleren spiller virkelig godt og lydoplevelsen understøttes og fuldendes af den kraftfulde bas. Vi afprøver forskellig former for musik på Spotify fra Metallica, hvor der virkelig er smæk på bassen til nogle numre med Bruce Springsteen, hvor der leveres mere dybde, og vi oplever en rigtig god bundklang i lyden og dermed selve højtaleren.

Nu, vil vi gerne lige vende tilbage til, hvad vi mener med, at Wavell Sound Master er en primær højtaler og ikke en sekundær højtaler, som prisen måske nok burde indikere. Den trådløse Bluetooth højtaler fra Wavell er så kraftfuld og effektfuld, at ud ikke behøver andre højtalere i hjemmet. Denne højtaler er så vel- og højtspillende, at den fint vil kunne klare alle de basale lydbehov, som en ganske almindelig familie måtte have i løbet af en uge. Du kan uden at blinke sagtens skippe soundbaren til din fladskærm og benytte Wavell Sound Master højtaleren, da den sagtens vil kunne løfte opgaven, som ekstern højtaler til dit TV.

Der hvor du kommer til at gå på kompromis ved at købe en ellers velspillende højtaler til under 1.000 kroner er muligheden for at serieforbinde enheden med andre lydprodukter, som du eksempelvis kan med tilsvarende med også dyre højtaler-alternativer fra Sonos.

Skal du så købe Wavell Sound Master?

Er du til fremragende lydoplevelser, og står du og mangler en trådløs højtaler til en billig penge, så bør du så absolut overveje at investere i Wavell Sound Master, da du får rigtig meget kvalitetslyd for en billig penge.

Er du er derimod lydnørd ud til fingerspidserne, hvor du sætter pris på at kunne styre og indstille lyden ned i mindste detalje, så er dette nok ikke den rigtig højtaler for dig.

Har du flere penge på lommen, så kan du her læse vores anmeldelse af Besosund Level, der leverer flot lyd og lækkert design. 

Du kan købe Wavell Sound Master hos Wavell her!

Tak til Wavell

Vi vil gerne takke Wavell for at stille et testeksemplar til rådighed for brug i vores anmeldelse. Wavell er en dansk onlinebutik, som sælger kvalitets lydprodukter som højtalere og høretelefoner i eget navn til konkurrencedygtige priser. Du kan købe lydprodukterne online i webshoppen og hos enkelte forhandler som Proshop. Wavell er blevet landskendt efter have at medvirket i Løvens Hule på DR1, hvor virksomheden også har opnået en investering.