Acer Nitro 5 er et godt priseksempel på en gaming bærbar, hvor du ikke behøver smide 15.000 kroner for at spille dine foretrukne PC-titler.


Enhver forældres mareridt er, når sønnikes gamer computer står af, da der typisk kan vanke en regning på mellem 15.000 til 20.000 for at købe en ny bærbar, der kan spille alle de dyre og mest krævende spil. 

Acer Nitro 5 er en stor gamer bærbar med 17 tommer skærm i mellemklassen med nogle imponerende specifikationer og et tilsvarende uimponerede prisskilt på lige omkring 5.000 kroner i butikkerne.

Er du på udkig efter en af de bedste billigste gamer laptops, hvor du ikke behøver at skulle optage et langfristet elektroniklån for at få fat på, så børe du seriøst overveje Aver Nitro 5.

Imponerende ydelse til en lille pris

Acer Nitro 5 går ikke på kompromis med ydelsen og leverer fremragende grafik og gaming med høj framerate på farten. Maskinen er udstyret med en Intel Core i510300H-processor, Nvidia GeForce GTX 1650 Ti-grafikkort på 4 GB, 8GB DDR4 RAM og endelig en højtydende 512GB SSD.

Skærmen er med sin størrelse på 17 tommer med til at gøre Acer Nitro 5 til en stor gamer bærbar, som tilmed byder på høj lysstyrke og en opdateringshastighed på 144Hz. Det er samtidig imponerende, at det lykkes Acer at presse hele 8 timer ud af maskinen ved en opladning af batteriet.

Med Nvidia GeForce GTX 1650 Ti-grafikkortet udviskes grænsen mellem stationære og bærbare computere. Grafikkortet er udstyret med 4 GB dedikeret RAM og anvender den avancerede Turing-platform, som er designet til fremtidens spil. Grafikkortet er en væsentlig opgradering i forhold til med forbedret ydelse, højere framerate og bedre billedkvalitet ved et lavere strømforbrug.

Takket være de dobbelte blæsere og CoolBoost-teknologien fra Acer kan den bærbare til gaming levere stabil ydelse selv under tungere belastning, da temperaturen holdes nede.

Før du brug for mere kraft, når du gamer, så er det muligt skifte hastighed med turbotilstand og få op til 4,5 GHz sm ekstra ydelse.

Plusser

  • Stor og lysstærk skærm
  • Hurtig CPU og GPU
  • Hurtig SSD-harddisk
  • Imponerende batteritid
  • Baggrundsbelyst tastatur
  • Prisen

Minusser

  • Kun 8GB RAM

Samlet vurdering

Det er absurd svært at finde argumenter for at købe og tage chancen med en brugt gamer laptop, når du kan få Acer Nitro 5 til lige omkring 5.000 kroner. Maskinen leverer rigtig meget gaming for pengene med en stor skærm på hele 17 tommer, hurtig processor, dedikeret grafikkort kombineret med en imponerende batteriydelse og et velfungerende baggrundsbelyst tastatur.

Set til en pris omkring 5.000 kroner hos Power og Elgiganten.