Vild og rasende dyr!  Er du på udkig efter en ekstra kraftfuld bærbar til krævende PC-spil med et fremragende kølesystem, skal du eje denne maskine.


Razer Blade Pro 17 er i 2021-opdateringen ikke billig, men den udgør uden sammenligning cremen af cremen indenfor gaming-laptops.

Maskinen fra Razer ser forrygende godt ud med sit sorte metalkabinet, hvor den samtidig også er slank og byder på et forbavsende lille strømforbrug den store 17-tommer skærm taget i betragtning. 

Hvis vi skal sammenligne Razer Blade Pro 17 med andre gamer bærbare, så er de nærmeste konkurrenter MSI Stealth 15M og Alienware M15 R6, der begge også er særdeles fede og kraftfulde maskine, dog med mindre skærme.

Razer Blade Pro 17 (2021) imponerer med sine komponenter

Razer har virkelig lagt sig i selen for at fremstille en på alle måder overbevisende og powerfull bærbar til kraftfuld gaming startede med de imponerende komponenter, som producenten har brugt til Razer Blade Pro 17 (2021).

Den seneste Intel Core i9 11900H-processor, hukommelse på 32GB, 1 TB SSD, et NVIDIA GeForce RTX 3080 på hele 16 GB, den flotte 17,3" 4K berøringsfølsomme skærm og lynhurtigt trådløst internet med den nyeste Wi-Fi 6E-standard.

Skærmen er fremragende med en opdateringshastighed på 165 Hz, som tillader ALT gaming bare kører som smurt. Farvenøjagtigheden findes ikke bedre og skærmteknologien giver glimrende synsvinkler.

Razer Blade Pro 17 (2021) med fantastisk tastatur til gaming

Tastaturet føles ganske enkelt fantastisk med en præcis vandring, og den helt korrekte størrelse på de enkelte taster overflødiggør behovet for et eksternt gamer-tastatur. RGB-baggrundslysning blender godt i med maskinen, og virker på ingen måder distraherende under gaming, som den type lys godt kan have for vane.

Den indbyggede trackpad er enorm og har en galt og responsiv overflade, som gør at den reagerer hurtigt og præcist under gaming. Dog vil de fleste nok foretrække en ekstern gamer-mus, hvis der er behov for præcisionsarbejde.

Razer Blade Pro 17 (2021) med fremragende kølesystem

En af de helt store udfordringer ved at game i timevis på en bærbar PC, er den konstante risiko for overophedning, da der typisk ikke er plads til stort kølesystem sammenlignet med en stationær gamer PC.

Kølesystemet i Razer Blade Pro 17 (2021) gør et fremragende stykke arbejde med at holde alt stabilt og nedkølet, selv når maskinen bliver presset i mere krævende spil som eksempelvis Fortnite og Forza 5.

Det vil nærsten være umuligt at opleve overophedning med Razer Blade Pro 17 (2021), med mindre du gamer og udvinder kryptovaluta på maskinen på samme tid, så er der selvfølgelig ingen garantier.

Plusser

  • Ekstremt kraftfuld
  • Stor og hurtig skærm
  • Rigtig godt tastatur
  • Perfekt kølesystem
  • Flot design
  • Lille strømforbrug
  • Lynhurtig Wi-Fi 6E

Minusser

  • Meget dyr
  • Vejer næsten 3 kilo

Samlet bedømmelse

Razer Blade Pro 17 (2021) er vild og rasende dyr, og du kan ikke undgå at blive imponeret på alle fronter fra de ekstremt kraftfulde komponenter til det lækre design til det supergode tastatur og det fremtagende kølesystem. Hvis du kan se gennem et prisskilt på den anden side af 30.000 kilo, så finder du ikke en bedre gamer bærbar på markedet. Er prisen til den gode side, så læs om billigere gamer bærbare her til under 5.000 kroner.