Åets julegave til Minecraft fans er denne bærbar designet til at spille Minecraft incl. Minecraft Starter Collection, tema klistermærker og mus.

Er du selv fan eller kender du en som er fan af det verdenskendte sandbox-spil, der har formet en hel generation af gamere?

Så bør denne bærbar stå øverst på ønskelisten, der er udviklet til specifikt at møde de krav, som Minecraft stiller, og som samtidig også snildt kan klare de daglige opgaver og behov, som en hver anden computer.

Hvis du ønsker, at opgradere din bærbare computer eller begynde at udforske, hvad spillet virkelig har at byde på, så bør du overveje denne Minecraft Laptop under juletræet.

Klar til Minecraft

For at du er klar til at starte med det samme, så medfølger Minecraft Starter Collection sammen med Ångström Minecraft Laptop, så du er klar til at opbygge en verden og dræbe monstre. De medfølgende tematiske klistermærker fra Minecraft gør, at du får en rigtig fed bærbar med original Minecraft-attitude, som du kan vise til omverdenen, når du tager computeren frem og spiller.

Med Minecraft Starter Collection får du adgang til basisspillet, så vel som Starter pack-samlingen, hvor du finder Greek Mythology Mash-up, Plastic Texture Pack, Skin Pack 1 og Villains Skin Pack. 

Du modtager derudover også 700 Minecoins, der kan bruges til at købe ting på markedspladsen i spillet.

En Skærm skabt til Minecraft

Den 14 tommer store skærm leverer en højt detaljeret Full HD 1080p-opløsning, der sikrer billedgengivelse af højeste kvalitet, og IPS-teknologien giver dybere kontrast, lysere farver og en bredere betragtningsvinkel i spillet.

Medfølgende gaming mus er hurtig og præcis til Minecraft

Den dedikerede Minecraft Laptop byder på en stor og præcis indbygget Touchpad, der sikrer præcise bevægelser i Minecraft. Dertil kommer den medfølgende eksterne gaming mus med ledning (1200dpi), som er både hurtig og præcis, hvilket der ofte er behov for i spillet.

Super spillyd og god mikrofon til Minecraft

De indbyggede stereohøjttalere leverer en fremragende og realistisk gengivelse af spillyden i Minecraft, hvor alle lydene virker naturtro og med en god bundklang. 

Mikrofonen leverer varen, uden at du opleve støj eller metallisk klang, når du spiller Minecraft sammen med dit team, Det halet ved at høre og forstå dig med denne mikrofon, hvilket er en uundværlig del af det at spille Minecraft online.

Spil Minecraft på farten

Det indbyggede batteri i Ångström Minecraft Laptop har en maksimal ydelse på op til 8 timer, hvilket garanterer, når du er på farten og ikke lige i nærheden, ikke behøv at skulle afbryde dit spil utidigt på grund af strømmangel.

En alsidig bærbar også til hverdagens opgaver

Det hurtige SSD-drev sikrer en glat og hurtig indlæsning af OS og apps på ganske få sekunder, og processoren fra Intel leverer et godt bundtræk, der kombineret med hurtig WiFi 5, garanterer at du aldrig kommer til at hænge fast i spillet.

Pris på Minecraft bæbar

Ångström Minecraft Laptop er set i Elgiganten til 2.999 kroner.

Er du på udkig efter en mere allround gaming bærbar, og har et begrænset budget, så kan du med fordel læse Bedste Billigste Gamer Laptops til under 5.000 kroner.