Har du budgettet til det, så er Lenovo Legion 7 en fremragende bærbar spil-PC med Windows 11, der leverer ekstra ydeevne og kraft til dine spil.

Legion-serien fra Lenovo er kendt for sine voldsomme specifikationer og høje priser, og Lenovo Legion 7 er ingen undtagelse, som en af de bedste Gaming Laptops lige nu, som vi varmt kan anbefale.

Vi har tidligere lavet en guide med fem enkle tips til køb af Gamer PC, hvor Lenovo Legion 7 rammer plet på de fleste punkter og kommer i mål som et godt bud på en fremragende gamer bærbar.

Lenovo Legion 7 er et fremragende Gaming Flagskib

Lenovo Legion 7 opfylder alle kravene til et flagskib til bærbar gaming med top specifikationer, og et superlækkert design, der vil tiltale selv de mest kræsne i gamer-miljøet.

Maskinen byder, udover et flot visuelt design og en vægt på kun 2.5 kilo, også på nogle voldsomme specifikationer fra Intels 10. generation core i9-processor til et GeForce RTX 2080 Super (Max-Q) dedikeret grafikkort og op til 32 GB hukommelse og helt op til 2 TB SSD. 

Fans af RGB belysning har masser af tilpasningsmuligheder med hensyn til det indbyggede lys i TrueStrike-tastaturet, hvor det er muligt for gameren  at give maskinen sit helt eget unikke præg med en fed lyssætning.

Første klasse er dyrt - men alle pengene værd

Legion 7 fra Lenovo er det levende bevis på, at første klasse altid betaler sig, også når det kommer til at investere i den bedste gaming laptop. Den er lækker at kigge på rent visuelt, specifikationerne er voldsomme og garanterer toppræstationer fra maskinen, når der skal games igennem. 

En vigtig detalje, som er med til at understrege indtrykket af luksus og første klasse er den lækre og højtydende 16 tommer skærm med en opløsning på 2560 x 1600 og opdateringshastighed fra 165Hz og helt op til max 240 Hz.

Lenovo-maskinen kommer også udstyret med et stort udvalg af porte herunder Ethernet i fuld størrelse,
og 3 x USB 3.2 Gen. 1 Type-A, 3 x USB 3.2 Type-C, 1 x HDMI 2.1, 2 x DisplayPort 1.4 (via USB-C) og et 3,5 mm hovedtelefonstik.

Plusser

  • Fremragende ydeevne
  • Skærm med høj oplysning
  • Slankt og flot design
  • Intelligent RGB-belysning
  • Mange tilslutningsmuligheder
  • Effektiv og støjsvag køling
  • Godt tastatur

Minusser

  • Prisen
  • Batterilevetiden

Samlet bedømmelse

Lenovo Legion 7 (Gen 6) er en fantastisk bærbar computer med Windows 11 til gaming, der byder på en helt forbløffende ydelse. Du får en maskine, som kan trække alle de nyeste spil, du smider i den, og har du sparet nok op, så er Legion 7 en spilmaskine, som du seriøst bør overveje, da den er en fed bærbar til at spille Fortnite og andre større spil på. Er prisen til den gode side, så læs om billigere gamer bærbare her til under 5.000 kroner.