Alienware er Dells dedikerede spilmærke, og mærket har netop introduceret en ny vild bærbar spil-PC med Windows 11, som vi varmt anbefaler.

Gennem årene har Alienware produceret nogle af de mest vilde og højtydende spilmaskiner i verden, og det er ikke anderledes i 2021, hvor mærket netop har smidt den fede Alienware M15 R6 Gaming Bærbar på markedet, som vi anbefaler som den bedste Alienware Laptop.

Vi har tidligere lavet en guide med fem enkle tips til køb af Gamer PC, hvor Alienware M15 R6 kommer helt i mål og opfylder alle betingelserne til en fremragende gamer bærbar.

Alienware M15 R6 har noget for alle gamere

Den nye gamer Laptop fra Alienware er et kraftværk, som har noget for alle gamere med de nyeste chips fra Intel, den nyeste RTX-grafik fra NVIDIA og en skærm med høj opdateringshastighed.

Den mellemstore Alienware gamer PC med en skærm på 15 tommer, er det bedste valg, hvis du er interesseret i en gaming notebook fra producenten, da den både er mobil men også samtidig så veludstyret at du kan vælge den i stedet for en stationær gamer PC.

Designet er det samme, som vi kender fra tidligere år, og maskinen er samtidig særdeles slank, så den ikke fylder meget på skrivebordet eller i tasken, når du skal have den med på farten. Maskinen kommer i farven Dark Side of the Moon som er holdbar med klar belægning og silkeblød finish.

Den bedste all-round Alienware Laptop til gaming

Alienware M15 R6 er udstyret med Intel Core i7-11800H, 8GB eller 16GB RAM, op til en 1 TB M.2 PCIe SSD og en kraftig NVIDIA RTX GPU, der spænder fra 3050 Ti op til 3070. 

Maskinen har samtidig en 15,6" FHD-skærm med en opløsning på 1920 x 1080 pixels og en opdateringshastighed på enten 165Hz- eller 240Hz og en responstid på 1 ms og valgfri understøttelse af NVIDIA G-Sync.

Alienware-maskinen kommer også udstyret med et stort udvalg af porte herunder Ethernet i fuld størrelse, tre USB-A 3.2 Gen 1-porte, en USB-C Thunderbolt 4-port, en HDMI 2.1-udgang og 3.5 jackstik til headset.

Plusser

  • Høj opdateringshastighed
  • Nyeste NVIDIA grafikprocessor
  • 11. Gen Core i7-processor
  • Udstyret med Windows 11
  • Mange forbindelser
  • Slank og let design
  • Fornuftig pris

Minusser

  • Kun 1080 pixels opløsning
  • Basismodellen er skrabet med RAM og lagerplads

Samlet bedømmelse

Er du på udkig efter et lille gaming monster af en PC med Windows 11, og foretrækker du Alienware, så kan du simpelthen ikke gå forkert i byen med M15 R6-modellen, som er en højtydende lille maskine, der kan trække alle de nyeste spil, du smider i den, på grund af den virkelig højtydende hardware. Hvis du har pengene, anbefaler vi, at du springer over basismodellen og rykker et niveau op. Det er tale om et godt køb, da den er en fed bærbar til at spille Fortnite og andre større spil på. Er prisen til den gode side, så læs om billigere gamer bærbare her til under 5.000 kroner.