Ghosts of War: Battle Royale WW2 er et first-person shooter-spil i bedste COD-stil med fokus på kampene under 2. verdenskrig i et multiplayer-miljø.

Er du stor fan af WWII-spil til PC som Call of Duty: WWII og Call of Duty: Vanguard, så kan du ikke undgå at blive blive begejstret for Ghosts of War, der er et godt gratis indiespil i WWII-genren til Windows.

Spillet er et vellykket gratis alternativ til COD-titlerne til PC, og samtidig er det en hel del hurtigere at komme i gang med at spille, hvorfor det er velegnet til den casual FPS-gaming.

Lidt om gameplayet i Ghosts of War: Battle Royale WW2

Ghosts of War er et multipplayer FPS-serverspil, hvor spilleren kan deltage i: Team Battle, Deathmatch og Battle Royale.

Team Battle består af to hold med 5 holdspillere på hvert af holdene, og holdet der først få 50 kills har vundet runden. I Deathmatch er spilleren alene mod 9 andre modstandere, og den spiller som først opnår 30 kills vinder matchen. 

Battle Royale, fungerer i grundelementer som Fortnite, hvor spilleren hopper ud af en flyvemaskine og herefter lander på et kort med navnet Buran. Her skal spilleren samle våben op fra jorden til at skyde de andre modstandere med. Som i alle Battle Royale spil, så vinder den spiller, der er den sidste overlevende tilbage i spillet.

Lidt om antallet af Maps i Ghosts of War: Battle Royale WW2

Team Battle og Deathmatch består hvert af seks forskellige maps, som spilleren kan deltage i, hvor Battle Royale består af et enkelt Map, som spilleren kan more sig med.

Lidt om betjeningen i Ghosts of War: Battle Royale WW2

Kontrollen i spillet ligner på en prik Call of Duty og andre lignende FPS-skydepil, som du kan se her:

  • Du går med W, A, S og D
  • Du samler fjendens våben op med E
  • Du dukker dig med C
  • Du sprinter ved at holde Shift ned mens du trykker på W
  • Du kan se et kort ved at trykke på M
  • Du hopper med Space
  • Du Reloader med R
  • Du Stabber med F
  • Du skifter mellem dine våben med 1 og 2

Sådan skifter du spillernavn i Ghosts of War: Battle Royale WW2

Når du er i hovedmenuen skal du trykke på de 3 streger oppe i venstre hjørne. Derefter skal du trykke på Settings og inde under General er der en knap der hedder Change Name. Så trykker du på den og skriver dit nye navn. Så trykker du på Apply.

Sådan skifter du våben i hovedmenuen i Ghosts of War: Battle Royale WW2

Når du står i hovedmenuen, skal du trykke på Arsenal nede i venstre hjørne. Nu skal du klikke på det våben du vil have udskiftet, og herefter trykke på det nye våben, du vil spille med.

Sådan får du nye våben i Ghosts of War: Battle Royale WW2

Når du har spillet nogle matcher, så optjener du guld- og sølvmønter, som du kan bruge til at købe nye våben for inde under Arsenal.

Derfor anbefaler vi Ghosts of War: Battle Royale WW2

For det første så er Ghosts of War et gratis FPS-spil, der løbende bliver udviklet på, så der hele tiden kommer nye muligheder for spillerne. Derudover er spillet uhyre enkelt at komme i gang med at spille, også hvis du kun vil spille 45 minutter efter, at børnene er lagt i seng, hvor spil som Call of Duty kræver lidt mere indsats og længere tilløb. Læringskurven er samtidig næsten flad, da alle vil kunne lære at spille spillet på ganske få minutter - også uden den store erfaring med multiplayer skydespil.

Sådan kommer du i gang med Ghosts of War: Battle Royale WW2

Du kan både spille Ghosts of War: Battle Royale WW2 på din mobil og på PC. Du kan hente Ghosts of War: Battle Royale WW2 til Windows 11 gratis i Microsoft Store via dette link.