Craft Pocket 3D: Survival & Exploration er et utrolig vanedannende byggespil, hvor spilleren skal bygge og forsøge at overleve alle monstrene.

Hvem kan ikke lide et gratis spil med et godt gameplay! Sådan et spil er Craft Pocket 3D: Survival & Exploration, som byder på uhyre mængder muligheder for at forbygge sig og slå monstre ihjel.

Spillet er et fantastisk og gratis alternativ til Minecraft, og samtidig er det en hel del lettere at spille, så det også er velegnet til en casual gamer.

Lidt om gameplayet i Craft Pocket 3D: Survival & Exploration

Spillet starter med, at du bliver smidt ned i en verden, der ligner en kopi af et Minecraft-verden. Du er allerede udstyret med en mængde inventory fra byggesten til ild og dynamit. 

I alt sin enkelthed, så drejer det dig om, at bygge et hus, så du er i beskyttelse for monstrene, som kommer frem ved nattetide. Det er også muligt at gå på jagt og holde husdyr, som kan udnyttes i husholdingen.

Hvis du som spiller er så uheldig, at du dør, så skal du starte helt forfra i spillet, og du mister alle dine ting. Vil du spille igen, så skal du starte forfra med at bygge et hus med et hegn omkring til at beskytte dig selv og dine husdyr. Det er også på med vanten igen, når det kommer til udvinding af mineraler som eksempelvis guld.

Lidt om betjeningen i Craft Pocket 3D: Survival & Exploration

Det er let at spille spillet og bygge og udvinde mineraler. Tallene fra 1 til 4 kan du som spiller fylde med inventory og aktivere ved at trykke på det tilsvarende tal. Du styrer med musen, som der kan bruges til at udvinde og bygge med ved at klikke på højre og venstre musetaster. På samme måde kan du tæmme vilde dyr og slå dyr ihjel. Tasterne: W-A-S-D funger på samme måde som i Minecraft, nå du skal bevæge dig. Space bruger du til at hoppe og svømme med. 

Generelt synes vi, at betjeningen i spillet er let, og du behøver ikke at have spillet Minecraft eller tilsvarende byggespil før for at kunne finde ud af det.

Derfor anbefaler vi Craft Pocket 3D: Survival & Exploration

Der er faktiske flere grunde til, at vi anbefaler spillet. For det første så er det sjovt med et spændende og udfordrende gameplay. For det andet, så er det lettere at finde ud af end Minecraft og giver hurtigere resultater. For det tredie, så spillet gratis og kan spilles af både børn og voksne på grund af den nemme betjening og enkle historie, som er med til at garantere timevis af underholdning for spilleren.

Sådan kommer du i gang med Craft Pocket 3D: Survival & Exploration

Du kan både spille Craft Pocket 3D: Survival & Exploration på din mobil og på PC. Du kan hente Craft Pocket 3D: Survival & Exploration til Windows 11 i Microsoft Store via dette link.