Går du med en drøm om, at bygge din egen Gaming PC, så kan du øve dig med denne simulator, inden du smider pengene i PC-butikken.

Der er mange fordele ved at vælge at bygge din egen Gamer PC, som at du sparer penge på at gøre det selv, og du får de præcise specifikationer, som du ønsker dig af en spille PC.

Mange vælger af åbenlyse grunde en Gaming PC fremfor en spilkonsol, da du ikke behøver at skulle udskifte en Gamer PC, hver gang der kommer et nyt spil, som det mange gange er tilfældet med spilkonsoller. En Gamer PC kan du udvide lige så ofte du vil, og det er langt billigere end at skulle ud og købe en ny spilkonsol.

Hvad er PC Building Simulator?

PC Building Simulator er et simulationsspil, hvor spilleren ejer og driver et computerværksted, der bygger og vedligeholder PC'er, som hovedsageligt spilorienterede.

Hvad kan du med PC Building Simulator?

Spilleren har to spilmuligheder i PC Building Simulator, hvor den første mulighed er Story Mode, hvor spilleren skal drive et PC-værksted, som skal hænge sammen rent økonomisk, så der kan ikke bare bygget et uanet antal Gaming computere. 

Den anden mulighed er Free Build, hvor spilleren har uanede mængder af penge og dermed mulighed for at bygge alle de PC'er, som vedkommende lyster.

En beskrivelse af Story Mode i PC Building Simulator

PC Building Simulator - Story Mode

Spilleren starter i Story Mode med at skulle overtage sin onkels PC-forretning, fordi han ikke kan overkomme at drive butikken og bygge PC'er mere på grund af alderen. Her er det, at spilleren kommer ind i billedet, hvor det er spillerens opgave at forsøge at redde PC-forretningen ved at overtage kunderne og begynde med at reparere PC'er og bygge nye PC'er til kunderne. Spilleren skal undgå at forretningen går konkurs, da spillet ellers er slut, og der skal begyndes helt forfra.

En beskrivelse af Free Build i PC Building Simulator

PC Building Simulator: Free Build

Spilleren kan i Story Mode bygge lige så mange PC'er, som vedkommende har lyst til i hvilken som helt form for konfiguration, da der ikke er et pengemæssigt loft over indkøb af reservedele, som grafikkort, processor, harddisk, hukommelse og øvrigt hardware. Det handler i store træk bare om, at slå dig løs og bare bygge og samle løs, hvorfor det ikke er uden grund af Free Build er vores favorit spilmode i PC Building Simulator, da der ingen grænser er for galskaben og kreativiteten.

Vores mening om PC Building Simulator

Spillet tilbyder det perfekte miljø til at eksperimentere med at bygge sin egen Gaming PC, hvor der er mulighed for at slå sig kreativt løs og lave alle begynderfejlene og dermed undgå at skulle betale nogle dyre lærepenge i den virkelig verden, hvis du i forvejen ikke har kendskab til at bygge din egen Gaming PC. Det er bedre at lære det gratis i spillet, at det rent faktisk kræver mere viden og knowhow at bygge sin egen Gamer PC, end du umiddelbart måske lige skulle tro.

Sådan kommer du i gang med PC Building Simulator

PC Gaming Simulator kommer til følgende platforme: PlayStation 4, Microsoft Windows, Xbox One, SteamOS og Nintendo Switch.

Spillet koster til Windows omkring 150 danske kroner og omkring 70 danske kroner, og du kan købe PC Building Simulator via dette link til Steam.