Er din skole på udkig efter en billig og velfungerende bærbar med gratis Office 365 til eleverne, så kig på Surface Laptop SE til cirka 1.600 kr.

Det tærer på pengekassen, når den den lokale folkeskole eller friskole skal ud at investere i en bærbar skole-PC til alle eleverne.

Det har Microsoft taget konsekvensen af med Surface Laptop SE, så det er blevet væsentligt billigere for en skole at købe en ny computer med Windows 11 til eleverne. Microsoft Surface Go 3 er altså ikke længere den billigste Surface-computer, som du kan købe får penge, da Surface Laptop SE koster væsentligt mindre.

Chromebooks fra Google har lige så stillet vundet indpas både på skoler på grund af en billigere anskaffelsespris, da det for mange skoler er en budgettung opgave at skulle købe en PC med Windows.

Surface Laptop SE fra Microsoft kommer udstyret med det helt nye styresystem Windows 11 SE, som er bygget til at køre på computer med små specifikationer.

Vi kigger her nærmere på den nye Surface Laptop SE fra Microsoft, som er den billigste Surface-enhed, som du kan købe i den nye Surface-produktion. Den lille billige PC med Windows 11 SE får i løbet af 2022 konkurrence af en lang række nye og billige Windows 11 SE-bærbare fra blandt andet Lenovo, ASUS, Dell og HP.

Specifikationer for Microsoft Surface Laptop SE

  • Mærke og model: Microsoft Surface Laptop SE
  • Skærm: 11,6" TFT Liquid Crystal Display, 1.366 x 768
  • Processor: Intel Celeron Processor N4020/N4120 + Intel UHD Graphics 600 
  • Hukommelse: 4/8 GB RAM 
  • Harddisk: 64/128 GB SSD
  • OS: Windows 11 SE
  • Forbindelser: 1 x USB-C, 1 x USB-A, 3.5 mm Jackstik, Wi-Fi: 802.11ac, Bluetooth 5.0
  • Mål og vægt: 283 x 193 x 17.85, 1.112 gram

Windows 11 SE er udviklet til skoleelever og studerende

Windows 11 SE er designet med fokus på skolearbejde og uddannelse, der samtidig får det optimale ud af hardwaren. Eleverne oplever en brugervenlig grænseflade og en uddannelse-menu af apps, mens IT-afdelingen får en bærbar hvor operativsystemet er forudkonfigureret til eleverne, og det er let af styre alle Surface Laptop SE-enhederne via det medfølgende modul til fjernadministration. Windows 11 SE skal ikke vedligeholdes og opdateres af IT-afdelingen, da opdatering, vedligeholdelse og sikkerheden altsammen er noget Microsoft står for på samme måde, som vi kender det fra Chromebooks.

Kommer med gratis Microsoft 365 for Education

Surface Laptop SE kommer med en gratis udgave af Office 365 for Education på alle enheder, hvor eleverne får adgang til velkendte Office-værktøjer som Word og Excel og kommunikationsplatformen Teams.

Ekstra lang batterilevetid

Surface Laptop SE er en skolebærbar med ekstra lang batteritid, da enheden byder på op til 16 timer, så det er let for eleverne at komme gennem dagen, fra arbejde i klasseværelset til lektier.

Kan kun købes af skoler og institutioner

Surface Laptop SE kan kun købes af skoler og institutioner, hvorfor det ikke er muligt som virksomhed eller privat at købe den billige skolebærbar fra Microsoft med Windows 11 hos detailforhandlere.