Frem med klodserne, det er blevet tid til at kigge på en række af de bedste Roblox-spil for børn og teenagere (og barnlige sjæle).

Roblox er mest kendt som en populær spilplatform, men det er faktisk også et spiludviklingsværktøj, som giver brugeren mulighed for at designe sine egne spil uden at skulle skrive komplekse koder ved hjælp af programmeringssproget Lua.

Det er også årsag til at spilplaformen er fyldt med et væld af gratis spil, som brugerne selv har udviklet, og vi kigger på de bedste Roblox-spil lige nu, som brugerne selv har udviklet til plarformen.

Theme Park Tycoon 2

I Theme Park Tycoon 2 skal du bygge og administrere din helt egen forlystelsespark. hvor du har mulighed for at lave alle muligheder forlystelser og tilpasninger fra karruseller til træer, blomster og møblering. Du kan vælge mellem hundredvis af scenerier for at dekorere din park yderligere - og pas på du kan let komme til at gå over gevind, da det er ekstremt sjovt og vanedannende.


Dungeon Quest

Slå pjalterne sammen med en gruppe af ligesindede eventyrer for at plyndre fangekældre, finde dyrbare skatte og opgradere dit dungeon-udstyr. Kæmp dig vej gennem fangehullerne sammen med venner for at dræbe den Boss, der venter på jer. Anskaf masser af bytte og opgrader det gear, så du kan blive mere magtfuld og møde endnu stærkere fjender.


Zombie Stories

Skal det være uhyggeligt især under Halloween, så er Zombie Stories det rigtige sted at gå hen for at møde og bekæmpe horder af blodtørstige zombier. I praksis er der tale om et ekstremt vanedannende førstepersons skydespil, hvor du med dit gevær skal bekæmpe bølger af zombier. der skyller ind over skærmen. Du har mulighed for at teame dig op med op til 5 andre spillere for at bekæmpe zombier i forskellige samarbejdsmissioner.


Jailbreak

Har du mod på at leve som en kriminel og benytte enhver given mulighed for at flygte fra fængsler. så er Jailbreak det rigtig sted. Har du ikke mod på at gå skurkevejen, så har du i starten af spillet mulighed for at vælge at opretholde lov og orden som lovens vogter. Starter du på den kriminelle løbebane, så gælder det om, at flygte fra fængslet og berige dig selv gennem ulovlige tiltag. Vælger du at være lovens vogter, så skal du fange de kriminelle og bringe dem tilbage til fænglset.


My Restaurant

Drømmer du om at komme til at svinge gryder og tallerkener i din egen restaurant, så er My Restaurant et godt sted at begynde at udfolde din kreativitet.  Du skal nemlig drive dit helt eget virtuelle femstjernede spisested, hvor du både skal betjene kunderne og sørg for mad på deres tallerken. Du kan udstyre din egen restaurant med et hav af forskellige køkkenmaskiner og tonsvis af forskellige møbler, og udskifte dem efter dine kunders smag.


Tower Defense Simulator

Så finder du ikke et mere enkelt gameplay end Tower Defense Simulator, hvor du basalt skal forsvare dit tårn ved at forhindre at fjenderne i trænge ind i din på base ved at opstille et solidt forsvar. Til opgaven kan du vælge mellem snigskytter og spejdere. og du kan som du tjener mønter købe flere tårne, som du også skal forsvare mod fjenderne. Du kan vælge at samarbejde med andre spillere i Roblox for at bekæmpe fjenderne.