Samsung Galaxy Book, Galaxy Book Pro og Galaxy Book Pro 360 er tre bærbare med smart design, kraftfuld ydelse, god batteritid og fede funktioner.

De tre nye bærebare henvender sig til tre forskellige målgrupper og byder sig også til med tre forskellige prispunkter.

Vi har anmeldt Samsung Galaxy BookGalaxy Book Pro og Galaxy Book Pro 360 individuelt, og nu der tiden så kommet en sammenlignende test, hvor vi tester dem op mod hinanden og kigger på de forskellige specifikationer.

Sammenligningstesten af de tre bærbare starter med et overblik med de forskellige modeller, hvorefter vi går i gang med den egentlige test, hvor vi sammenligner vores resultater fra de individuelle tests, og kårer en samlet testvinder.

Samsung Galaxy Book - Til dig der elsker Windows 11 og designet fra MacBook

Samsung Galaxy Book 4G

Galaxy Book er, bortset fra et par enkelte små svipsere, det nærmeste vi kommer en komplet kompakt allround 15.6"-bærbar, der er velegnet til både skole, business og gaming på grund af den rette sammensætning mellem ydelse, mobilitet og flot design. Maskinen er samtidig flere tusinde kroner billigere end en MacBook, hvilket også er med til at bringe balance i det samlende regnskab.

Specifikationer

 • Mærke og model: Galaxy Book 4G (15.6", i5, 8GB)
 • Skærm: 15.6" FHD LED Display (1920 x 1080), Anti-Glare
 • Processor: Intel Core i5-1135G7 Processor + Intel® Iris Xe Graphics
 • Hukommelse: 8 GB DDR4 RAM
 • Harddisk: 256 GB NVMe SSD
 • Forbindelser: 1 HDMI, 2 USB Type-C, 2 USB3.2, MicroSD, SIM-kort, Bluetooth 5.1, WiFi 6
 • Mål og vægt: 356.6 x 229.1 x 15.4 mm, 1.55 kg

Du kan læse vores samlede test og anmeldelse af Samsung Galaxy Book her med en vejledende udsalgspris på 5.999,00 kroner her.

Samsung Galaxy Book Pro - Stærkt Business-alternativ til en ThinkPad

Samsung Galaxy Book Pro

Galaxy Book Pro fra Samsung er på mange måder et lille pletskud med den kompakte størrelse, lille vægt og den kraftfulde ydelse, som gør enheden til den perfekte rejsemakker for alle forretningsfolk, der er meget på farten, og som ikke ønsker at gå på kompromis på trods af de beskedne dimensioner. Der et tale om et særdeles interessant bud på et alternativ til den velkendte ThinkPad-serie fra Lenovo, hvor du får rigtig meget for pengene.

Specifikationer

 • Mærke og model: Samsung Galaxy Book Pro
 • Skærm: 13.3" FHD AMOLED Display (1920 x 1080)
 • Processor: Intel® Core i7-1160G7 Processor + Intel Iris Xe Graphics
 • Hukommelse: 16 GB DDR4 RAM
 • Harddisk: 512 GB NVMe SSD
 • Forbindelser: 1 Thunderbolt 4, 1 HDMI, 1 USB Type-C, MicroSD, 1 jack, Bluetooth 5.1, WiFi 6E, 4G/LTE
 • Mål og vægt: 304.4 x 199.8 x 11.2 mm, 880 gram

Du kan læse vores samlede test og anmeldelse af Samsung Galaxy Book Pro her med en vejledende udsalgspris på 11.499,00 kroner her.

Samsung Galaxy Book Pro 360 - Alsidig med fokus på de kreative områder

Samsung Galaxy Book Pro 360

Galaxy Book Pro 360 tilbyder nogle kreative og produktive muligheder, som du ikke finder tilsvarende i en MacBook, som vi mener vægter højt i den samlede vurdering af maskinen. Hybridmaskinen fra Samsung er ikke mindre end genial, når du arbejder med tegneprogrammer og billedbehandling, hvor skærmen og den medfølgende pen kombineret med tent mode-indstillingen gør enheden til det bedste præcisionsværktøj vi har prøvet til dato til frihåndstegning, manga og generel billedbehandling.

Specifikationer

 • Mærke og model: Samsung Galaxy Book Pro 360
 • Skærm: 13.3" FHD AMOLED Display (1920 x 1080) med Touch
 • Processor: Intel Core i5-1135G7 Processor + Intel Iris Xe Graphics
 • Hukommelse: 8 GB DDR4 RAM
 • Harddisk: 512 GB NVMe SSD
 • Forbindelser: 1 Thunderbolt 4, 2 USB Type-C, MicroSD, 1 jack, Bluetooth 5.1, WiFi 6
 • Mål og vægt: 302.5 x 202.0 x 11.5 mm, 1.04 kg

Du kan læse vores samlede test og anmeldelse af Samsung Galaxy Book Pro 360 her med en vejledende udsalgspris på 8.999,00 kroner her.

Sammenlignende test af Galaxy Book, Galaxy Book Pro og Galaxy Book Pro 360

Umiddelbart minder de tre bærbare om hinanden men en nærmere gennemgang viser, at de er vidt forskellige, og hver især byder på vidt forskellige styrker og muligheder.

Vi gennemgår og sammenligner følgende punkter og kører en punktvinder og en endelig vinder af den samlede sammenligningstest.

 • Design
 • Skærm
 • Ydelse
 • Tastatur
 • Batteritid
 • Lyd
 • Fleksibilitet
 • Gaming

Sammenligning af design: Vinder Samsung Galaxy Book Pro 360

Samsung Galaxy Book Pro 360 tager stikket hjem, når det kommer til designet, hvor Galaxy Book optager anden pladsen, da der er tale om et særdeles tæt løb. 360-modellen går af med sejren, da der er ofret mere tid på detaljerne i designet og lidt flere penge på materialevalgene.

Sammenligning af skærm: Vinder Samsung Galaxy Book Pro

Samsung Galaxy Book Pro er den klare vinder, når der kommer til den bedste skærm- og billedkvalitet skarpt forfulgt af Samsung Galaxy Book på andenpladsen. Samsung Galaxy Book Pro er nemlig udstyret med en af bedste 13 tommer skærme, som vi har test til dato. Displayet består af en øjenvenlig AMOLED-skærm med superskarp og optimal farvegengivelse, hvor detaljerne under billedredigering og gaming er krystalklare.

Sammenligning af ydelse: Vinder Samsung Galaxy Book Pro

Samsung Galaxy Book Pro, er den maskine af de tre med flest muskler under motorhjelmen, hvor Galaxy Book kommer ind på andenpladsen. Pro-modellen har overskud og kræfter til at udføre selv tunge opgaver på en overskudsagtig måde, hvorfor den vinder i denne kategori. Pro-modellen kommer også ud med den bedste Geekbench-Score i vores ydelsesmåæing af de tre bærbare.

Sammenligning af tastatur: Vinder Samsung Galaxy Book Pro 360

Samsung Galaxy Book Pro 360 er den overlegne vinder, når det kommer til tastatur, hvor Galaxy Book og Galaxy Book Pro kommer ind på en delt andenplads, men alligevel et godt stykke fra vores vinder. 360-modellen byder bedste tastaturoplevelse, hvor du uden problemer kan skrive lange tekstopgaver i timevis uden, at det bliver ubehageligt, og du kan sagtens benytte tastaturet til lejlighedsvis gaming.

Sammenligning af batteritid: Vinder Samsung Galaxy Book Pro 360

Samsung Galaxy Book Pro 360 klarer sig en my bedre end Galaxy Book Pro, når det kommer til batteritydelsen. Det er et tæt løb, da der er tale om stort det identiske maskine med samme størrelse skærm med mere. 360-modellen tager stikket hjem, da Windows 11 er bedre til at får mere ud af batteriet end Windows 10, som vi har testet på Pro-modellen. Windows 11 byder nemlig på en noget bedre batteriudnyttelse i bærbare computer i forhold til det lidt ældre Windows 10.

Sammenligning af lyd: Vinder Samsung Galaxy Book Pro

Samsung Galaxy Book Pro vinder, når det kommer til den bedste lydoplevelse, da kvaliteten af højtalerne i de to andre bærbare fra Samsung absolut ikke er noget at skrive hjem om. Højtalerne er velspillende og byder på en fyldig lyd, og kan sagtens spille et rum om med musik, uden at du behøver tilføje et par eksterne højtalere.

Sammenligning af fleksibilitet: Vinder Samsung Galaxy Book Pro 360

Samsung Galaxy Book Pro 360 er kongen, når det kommer til at tilbyde den bedste fleksibilitet og de mest nyttige funktioner. Der medfølger den præcise S-pen, der fungerer i fuldstædig symbiose med den fantastiske touchskærm tent mode. Med 360-modellen har Samsung virkelig sluppet gækken løs, når det kommet til fleksibilitet og kreative muligheder for brugeren. En samt detalje er, at det også er muligt at bruge enheden som tablet.

Sammenligning af gaming: Vinder Samsung Galaxy Book

Samsung Galaxy Book er vinderen, når det kommer til gaming, da computeren byder på den bedste samlede gaming-pakke. Skærmen er stor, der er USB-indgang og ydelsen er godkendt til gaming. Galaxy Book Pro er godt nok lidt hurtigere og har et bedre tastatur, men det er ikke nok til at vinde i denne kategori. Pro-modellen og 360-modellen kommer ind på en samlet andenplads i denne kategori.

Samlet vinder: Samsung Galaxy Book Pro 360

Samsung Galaxy Book Pro 360 er den samlede vinder af vores test, og det er der flere og ganske åbenlyse årsager til. Fleksibiliteten er i top og batteriydelsen er den bedste af de tre maskiner, og samtidig byder den på en uset pakke af kreative og fleksible muligheder for en bærbar computer. Det er svært ikke at blive forelsket i Galaxy Book Pro 360 på grund af de mange muligheder til prisen og det virkelig flotte og stilrene design og det fantastiske sammenspil med Windows 11.