Alt du skal vide om Surface Laptop Studio, Surface Pro 8, Surface Go 3 og Surface Duo 2 med specifikationer og priser i Danmark.

Microsoft har annonceret en masse nye Surface-enheder herunder Surface Laptop Studio, Surface Pro 8, Surface Go 3 og android mobilen Surface Duo 2.

Vi forventer, hvis manglen på computerchips ikke kommer i vejen, at de nye Surface-modeller vil kunne forudbestilles på Microsofts hjemmeside fra den 5. oktober 2021, som også er den officielle lanceringsdato for Windows 11 og den nye office-pakke Microsoft 365.

Du kan finde alt du skal vide om de nye Windows 11 ved at besøge vores Windows 11 Hub.

Surface Laptop Studio

Surface Laptop Studio: Kilde Microsoft

Surface Laptop Studio er den mest kraftfulde Surface, som vi har set fra Microsoft til dato. Den er er bestykket med en 11. generations Core H35-processor og et NVIDIA GeForce RTX grafikkort. 

Den er udstyret med en 14.4" PixelSense-touchskærm, som det er muligt at indstille i enhver tænkelig vinkel på grund af dens fleksible opbygning. Som navnet antyder, og du sikkert selv allerede har gøttet, så Surface Laptop Studio en blanding mellem Surface Studio og en bærbar Surface.

Det er muligt at gemme den medfølgende Surface Slim Pen 2 under tastaturet, og tage pennen frem når der skal laves notater eller laves en tegning.

Surface Laptop Studio starter ved $ 1.600 og direkte omregnet til danske priser svarer det til 10.128 kroner ud fra den nuværende dollarkurs uden ekstra tillæg.

Surface Pro 8

Surface Pro 8: Kilde Microsoft

Surface Pro 8 er den nye og lynhurtige efterfølger til Surface Pro 7, og Microsoft oplyser selv, at 2-i-1 maskinen er mere end dobbelt så hurtig som forgængeren på grund af sin 11. generations processor fra Intel.

Hybriden er udstyret med en 13" PixelSense-touchskærm, som som har en opdateringshastighed på 120 Hz, som skulle arbejde rigtig godt sammen med det nye Windows 11.

Når der kommer til kameraer, så er Surface Pro 8 udstyret med et 5-megapixel kamera på forsiden og et 10-megapixel kamera på bagsiden, hvor kameraet bagpå understøtter 4K.

Dertil til er computeren ekstra velegnet til hjemmearbejde udstyret med Dolby Atmos-lyd og to studiomikrofoner

Surface Pro 8 understøtter også den nye Surface Slim Pen 2.

Surface Pro 8 starter ved $ 1.100 og direkte omregnet til danske priser svarer det til 6.933 kroner ud fra den nuværende dollarkurs kroner uden ekstra tillæg.

Surface Go 3

Surface Go 3: Kilde Microsoft

Surface Go 3 er efterfølgeren til den populære Surface Go 2 målrettet skoler og studerende. Microsoft har oppet specifikationerne med en Intel Core 3-processor, så maskinen er hele 60 procent hurtigere sammenlignet med Go 2.

Surface Go 3 kommer i flere modeller herunder også en model med understøttese af LTE, så det er nemt at holde forbindelsen på farten. 

Touchskærmen er uændret på 10.5 tommer og vægten holdes nede på omkring 540 gram uden tastatur og tilbehør.

Surface Go 3 starter ved $ 400 og direkte omregnet til danske priser svarer det til 2.532 kroner ud fra den nuværende dollarkurs kroner uden ekstra tillæg.

Surface Duo 2

Surface Duo 2: Kilde Microsoft

Den første Surface Duo er en android mobil med fokus på produktivitet, og det samme gør sig gældende for den nye Surface Duo 2.

Microsoft har forsøgt at rette op på nogle af manglerne ved den første Surface Duo ved at udstyre Surafce Duo 2 med en Snapdragon 888-processor, understøttelse 5G og endelig NFC.

En af de store skuffelser ved Surface Duo var kameraet, som slet ikke er på niveau, med tilsvarende smartphones i den høje prisklasse. Det har Microsoft også valgt at adressere ved at give kameraet et bump op ad på skalaen ved at udstyret mobilen med et dynamisk triple-linse kamera, så der kan tages bedre billeder.

Skærmen har også haft vokseværk, så den nye Surface Duo 2 har et display på 5.8 tommer mod tidligere 5.6 tommer.

Surface Duo starter ved $ 1.500 og direkte omregnet til danske priser svarer det til 9.495 kroner ud fra den nuværende dollarkurs kroner uden ekstra tillæg.

Andre Surface-nyheder

Microsoft har også foretaget en lille opdatering af Surface Pro X og introduceret en ny Ocean Plastic Mouse og endelig Surface Slim Pen 2.