Diablo II er et actionpræget mørk fantasy-tema PC-spil med hack 'n' slash-elementer som har fået en opfølger i form af Diablo II: Resurrected.

Diablo II blev udgivet til Microsoft Windows og Mac OS helt tilbage i 2000 af Blizzard Entertainment, og blev efterfølgende et af de mest populære spil i 2000 og de efterfølgende år.

Vi kigger her nærmere på Diablo II: Resurrected til Windows 10 og 11.

For dig der ikke aner en pind om Diablo II

Har du aldrig hørt om Diablo II, eller har du hørt om spillet men kan ikke huske, hvad det går ud på, så kan du starte her.

Helten, som man selv spillede i Diablo bliver til den nye Diablo, og dermed den nye skruk, som spilleren skal slå i Diablo II. Spilleren påtager sig altså rollen som helten, der skal bekæmpe monstre mens der rejses over land og gennem dungeons.

Grundlæggende udspiller handlingsforløbet sig i Diablo II sig over 5 baner, hvor der på forhånd er fastlagt en vej, som indeholder en lang række fastlagte, som spilleren skal løse for at gå videre. Nogle af opgaverne er dog frivillige. Spilkarakteren kan komme op i en højere leve og få bedre udstyr efterhånden som opgaverne løses, og der kan også findes opgraderingr til udstyret hen ad vejen.

Når der skal kæmpes mod monstre, så foregår det i realtid fra en 3. persons synsvinkel på samme måde, som der kæmpes i LOL Hver bane skal afsluttes med, at der kæmpes mod en Boss, og når denne overvundet, så kan spilleren komme videre til næste bane.

Diablo II kan spilles som singleplayer eller som multiplayerspil på internettet via Battle.net og eller på et LAN.

Diablo II: Resurrected - De tekniske nyheder

Diablo II: Resurrected er netop udkommet små tyve år efter Diablo II så dagens lys, og efterfølgeren byder på en lang række velkomne forbedringer i form af: ny 3D-grafik, surround sound, shared inventories, nye mellemsekvenser bygget op fra bunden og understøttelse af gamingcontroller på PC.

Diablo II: Resurrected - Gameplay-nyheder

Resurrected er en komplet remaster af det originale spil og dets Lord of Destruction-udvidelse, men det første meldinger går på, at det ser ud og lyder som et helt andet spil. Spillet indeholder de samme velkendte syv karakterer Diablo II: Paladin, Sorceress, Necromancer, Barbarian, Druid, Amazon og Assassin.

Resurrected byder også på de samme og spændende kampagner fra Diablo II, og der er ikke sket nogen ændringer i selve spilhistorien og udvalget af modes, da udvikleren har valgt at fokusere på en total remaster fremfor et remake,

Tekniske krav til din PC for at køre Diablo II: Resurrected

Der får du listen over specifikationer, som din PC skal opfylde for, at du kan spille Diablo II: Resurrected på den.

Minimumssystemkrav til PC

  • Styresystem: Windows 10 eller Windows 11
  • Processor: Intel Core i3-3250 eller AMD FX-4350
  • Grafikkort: NVIDIA GTX 660 eller AMD Radeon HD 7850
  • Hukommelse: 8 GB RAM
  • Harddisk: 30 GB ledig plads

Anbefalede systemkrav til PC

  • Styresystem: Windows 10 eller Windows 11
  • Processor: Intel Core i5-9600k eller AMD Ryzen 5 2600
  • Grafikkort: NVIDIA GTX 1060 eller AMD Radeon RX 5500 XT
  • Hukommelse: 16 GB RAM
  • Harddisk: 30 GB ledig plads

Det koster spillet? Hvor kan man købe det? Og hvad kræver det?

Diablo II: Resurrected er udgivet til og understøtter følgende platforme: PC, Nintendo Switch. Xbox og PlayStation. 

Diablo II: Resurrected til PC koster cirka 250 danske kroner.

Diablo II: Resurrected til PC kan købes på Battle.net.

Diablo II: Resurrected til PC kræver, at din PC opfylder systemkravene og spiltjenesten Battle.net.