Overvåg dit hjem med video i høj opløsning med Smart Home-overvågningskamera fra Xiaomi, som du ikke vidste, du havde brug for.

Xiaomi Smart Home-serien består af en lang række interessante produkter, hvor vi tidligere har anmeldt intelligent belysning i form af Mi Smart LED Bulb Essential og et intelligent vækkeur til at styre hjemmet i form af Mi Smart Clock.

Nu er turen så kommet til, at vi skal teste det smarte overvågningskamera Mi 360° Home Security Camera 2K, der byder på en masse spændende muligheder og en enkel brugerflade.

Overvågningskamera med mange anvendelsesmuligheder

En ting som vi i testugen er kommet til at sætte stor pris på med Mi 360° Home Security Camera 2K er enhedens alsidighed og mange anvendelsesmuligheder. Under testen har vi nemlig ændret vores opfattelse af, hvad vi i praksis kan bruge et Smart Home overvågningskamera til, som byder på langt flere anvendelsesmuligheder, end man umiddelbart skulle tro.

Vi anmelder her Mi 360° Home Security Camera 2K, med en vejledende udsalgspris på 499,00 kroner, der er en del af Smart Home-serien fra Xiaomi.

Specifikationer for Mi 360° Home Security Camera 2K

 • Model: BHR4457GL
 • Opløsning: 2304x1296
 • Video codec: H.265
 • Synsvinkel: H110°/V108°
 • Hukommelse: Micro SD kort, op til 32GB (ikke inkluderet)
 • Størrelse: 122 x 78 x 78mm
 • Strøm indput: 5V 2A
 • Trådløs forbindelse: Wi-Fi IEEE 802.11a/b/g/n/ac 2.4GHz/5GHz, Bluetooth 4.2
 • Arbejdstemperatur: -10°C ~ 50°C
 • Kompatibel med: Android 4.4, iOS 9.0 eller nyere

Unboxing

Mi 360° Home Security Camera 2K - Unboxing

Kassen indeholder Mi 360° Home Security Camera 2K, strømadapter, strømkabel, vægmonteringssæt og brugervejledning.

Opsætning

Vi starter med at installere Mi Home-appenm på vores smartphone via download på Google Play Efter vi har hentet appen starter vi med at oprette en konto gennem  Xiaomi Smart Home via appen. Vi vælger oprettelse via vores mail, og vælger Danmark som land. Du kan også bruge dit mobilnummer til selve oprettelsen.

Mi 360° Home Security Camera 2K - Kontooprettelse

Et lille tip. Hvis du eksempelvis vælger Kina eller USA som land, så kan du køre flere af produkterne fra Xiaomi Smart Home-serien, som ikke som standard er godkendt til at kunne køre i Europa og herunder Danmark. Dog skal du være opmærksom på, at brugerfladen også ændrer sproget.

Nu er vi så kommet dertil, hvor vi skal tilføje testkameraet som en enhed i Mi Home appen, hvilket vi gør ved at trykke på plus i højre hjørne.

Mi 360° Home Security Camera 2K - Tilføj enhed

Nu kommer vi så ind interfacet, hvor vil kan vælge at etablere forbindelse til testkameraet, hvilket vi gør vi ved at vælge Mi 360° Home Security Camera 2K fra oversigten.

Mi 360° Home Security Camera 2K - Opret forbindelse

Det som vi er i gang med er at etablere forbindelse mellem vores smartphone, som er tilsluttet WiFi, GPS og Bluetooth og testkameraet. Det er superlet at få forbindelse til testkameraet, da de kun tager sammenlagt omkring et par minutter.

Billedgalleri


Betjening, funktioner og billedkvalitet

Testkameraet virker sammen med Mi Home-appen, hvor det er muligt manuelt at optage video og lyd, tage billeder og styre kameraet i en vinkel af 360 grader. Kameraet har indbygget 360-graders rotation
Infrarødt nattesyn og sensor med automatisk bevægelsesregistrering. Det er også muligt at snakke med den person som står foran kameraet ved hjælp af Mi Home-appen, så der kan føres en samtale.

Det er muligt at følge hver alle bevægelserne, som kameraet optager i Mi Home-appen. Mi Home-appen gør, at du kan følge alt, hvad der sker i realtid og ændre indstillinger såsom kameravinkel, overvågningsplan og meddelelser. Det er også muligt at få en underretning på mobilen, når bevægelse fanges i et billede, en person fanges i et billede, eller hvis dit barn græder, da det også fungerer perfekt som en babyovervågning. 

Mi 360° Home Security Camera 2K - Betjening og billedkvalitet

Lagring af billed- og videomateriale kan ske lokalt via et SD-kort på op til 32GB, som i praksis svarer til 5 dages optagelser, hvor 16GB nogenlunde svarer til 48 timers optagelser. Det er også muligt at lagre det samme materiale på en smartphone, hvor Mi Home-appen er installeret. 

Når der kommer til billedkvalitet og kvaliteten af optaget video, så er den godkendt med fine resultater med op til 2K-kvalitet. Det er muligt for brugeren at indstille kameraet til automatisk optage kvalitet eller manuelt indstille sine egnen ønsker til kvaliteten.

Ufattelig mange anvendelsesmuligheder

Mi 360° Home Security Camera 2K er på papiret et overvågningskamera, som kan betjenes via Mi Home-appen, hvilket gør kameraet intelligent. I praksis har kameraet mange ufattelig mange anvendelsesmuligheder som tyverisikring, overvågning af sommerhus i tilfælde af vandskade, præventiv sikring af ejendom og endelig baby- og børneovervågning, hvor det er smart at forældrene gennem kameraet kan kommunikere med barnet eller synge en sang, hvis det savner forældrene.

Plusser

 • Let opsætning
 • App til mobilen
 • 360-graders rotation
 • Infrarødt nattesyn
 • Bevægelsesregistrering
 • God video- og billedkvalitet

Minusser

 • Understøtter kun op til 32 GB SD-kort

Samlet bedømmelse

Hvis du allerede har et produkt fra Xiaomi Smart Home-serien, så er det oplagt at supplere op med Mi 360° Home Security Camera 2K, hvis du har behov for et smart overvågningskamera, som byder på mange funktioner og en enkel brugerflade. Har du kun brug for et overvågningskamera, så kommer Mi 360° Home Security Camera 2K også i mål, da det er et af de bedste smarte kameraer på markedet lige nu, og samtidig skader det heller ikke, at prisen er ganske overkommelig. Et billigere alternativ er et Home-it indendørs overvågningskamera WiFi.

Windows365.dk anbefaler derfor købet af dette produkt.

Du kan købe Mi 360° Home Security Camera 2K hos Mistore.dk her!

Tak til Mistore.dk

Vi vil gerne takke Mistore.dk for at stille et testeksemplar til rådighed for brug i vores anmeldelse. Mistore er officiel forhandler af produkter fra Xiaomi med følgende produkter: Mobiltelefoner, Mobiltilbehør, Elektriske Løbehjul, Smart Home, Livsstil og Sundhed og Lyd og Billede. Mistore har en fysisk butik på Sjælland og en online webshop, hvor du som kunde kan købe alle produkterne fra Xiaomi begge steder. Ud over nogle af verdens mest solgte smartphones, verdens mest solgte elektriske løbehjul, verdens mest solgte robotstøvsugere Roborock og verdens mest solgte aktivitetsarmbånd MiBand, har Xiaomi en imponerende bred produktportefølje, der strækker sig fra produktgrupper som køkkenredskaber, møbler og beklædning til tv-apparater, elektriske cykler og vandkedler. Kundetilfredsheden er samtidig i top med en tilfredshedsscore på Trustpilot med 4.5 stjerner ud af 5 mulige stjerner. Bestillinger inden kl 13.00 sendes samme dag med Bring. Mistore er E-mærket, og det giver dig som kunde en køberbeskyttelse på ordrer op til 10.000 kroner. Som kunde har du 14. dages fortrydelsesret og 2 års reklamation på alle produkter.