Læs mere om den nye Minecraft opdatering 1.18, som byder på en masse spændende nye elementer og tiltag.


Den kommende opdatering til Minecraft vil indeholde et stort antal nye funktioner og ændringer, som spillerne bare må prøve, og vi gennemgår det hele her, og du kan også se den planlagte officielle udgivelsesdato fra Mojang.

Bliver det hele lidt for svært, så kan du læse om, hvordan du vinder mere i Minecraft med disse tips og tricks.

Hvad handler Minecraft 1.18 om?

Minecraft 1.18 handler om at der er kommet pyramider til spillet. Der er også kommet flere slags blomstre som har fået mange flere farver og flottere mønstre på blomsterne end før Der er kommet mange flere grotter ude i ørkenen. Spilleren skal heller ikke længere finde vand ude i ørkenen.

Minecraft: Ørken

Ørkenen er nu blevet dobbelt så stor, så du nemmere kan finde den, og der er blevet mere vanskeligt at finde ud af den. Det bliver dermed også nemmere at finde pyramider og andre slags huler med masser af skatte som kan hjælpe dig videre i spillet. Templer vil heller ikke længere være i nærheden af vandet. Der er heller ikke længere vand i ørkenen så det bliver sværere at finde vand.

Minecraft: Sneverden

Der vil simpel hen ikke sne så meget mere i Minecraft, så man kan man nemmere finde vej når man er på vandretur, da der ikke er så meget snevejr da det har været svært at finde veje for spilleren når spilleren skulle ude og skaffe ting. Der vil også komme mange flere igloer så spilleren kan nemmere slå lejr midt om natten.

Minecraft: Blomster

Der er komme mange flere forskellige slags blomster der har flere farver. Når man flyver op i luften i Creative skaber det faktisk et mønster som er meget flot. Der kommer mange flere blomster i spillet så de ikke er så svære at finde. Spilleren kan bruge blomsterne til at lave sin egen have eller pynte sit hus med det. Der er også nogle kæmpe marker hvor spilleren kan se en masse blomster som spilleren kan tagge med hen til sin base.

Minecraft: Junglen

Junglen er blevet stører så spillere kan skaffe mere træ i Minecraft. Der er også kommet mange flere pandaer i Minecraft så spilleren ikke har så svært med at få en panda som kæledyr. Spilleren skal bare fordre dagligt pandaen med bambus så bliver den hele tiden ved en. Spilleren kan også nemmere nu få leaves og cocoa beans til at kunne farve ens seng med så den kan flå fere farver. Så kan spilleren selv vælge mellem hvilken farvede seng spilleren vil ha.

Minecraft: Elytra

Elytra bliver nu meget hurtigere i Minecraft og går heller ikke i så nemt i stykker så spilleren kan flyve meget længere med sin Elytra i stedet for at skulle skaffe en ny. Man kan nu også få Elytra i pyramider så det er meget nemmere at skaffe i stedet for at skulle helt ned til end og skaffe den. Elytraer kan også nu flyve i længere perioder i stedet for at hele tiden at skulle bruger fyrværkeri eller at skulle nødlande.

Minecraft Udgivelsesdato

Minecraft's officelle udgivelsesdato for Opdatering 1.18 til Java Edition er fredag den 10. September Kl. 00:01.