Xiaomi tilbyder velkørende produkter til det smarte hjem til en brøkdel af prisen i forhold til de store mærker.


Går du med overvejelser om at konvertere til et smart hjem, men forhindrer prisen dig i at gå all in? Så er Xiaomi Mi Smart Home med egen dedikeret Mi Home-app lige sagen, da du er garanteret kvalitetsprodukter til en fornuftig pris, hvor du ikke behøver slagte sparegrisen for at komme op at køre med dit eget Smart Home.

Xiaomi er udover, at være en af verdens førende producenter af prisvenlige smartphones som Redmi Note 10 5G, altså også en af verdens største producenter af Smart Home Produkter til private forbrugere.

I de kommende tid vil vi i samarbejde med Mistore.dk anmelde en række spændende Xiaomi Smart Home Produkter, hvor vi bl.a. tester intelligent belysning, Home Security og Mi Smart Clock.

Du kan læse de allerede gennemførte tests af Xiaomi Smart Home Produkter nederst på siden.

Hvad er Smart Home?

Der er tale om hjemmeautomatisering eller boligautomatisering, der gør det muligt at styre lys, klima, alarmer, adgangskontrol, overvågning, TV og lyd via stikkontakter og betjeningstryk.

Et Smart Home består af en i teorien uendelige række af elektroniske enheder til hjemmet, som kan udføre en funktion på en intelligent måde for at gøre hverdagen nemmere for hjemmets beboere. De elektroniske enheder tilkobles internettet via WiFi og kan styres med brugerens smartphone ved hjælp af en dedikeret app.

Xiaomi Mi Smart Home

Med et Smart Home fra Xiaomi gør du hverdagen nemmere med et sortiment, der inkluderer for eksempel Danmarks bedst sælgende robotstøvsugere, hubs og sensorer, der er kompatible med Mi Home, Google Assistant, Amazon Alexa og Apple Homekit. Xiaomi tilbyder også intelligent belysning i form af appstyret LED-belysning, smarte køleskabe og vaskemaskiner og smarte højtalere.

ed et mål om at skabe innovative produkter af høj kvalitet til en fantastisk pris, giver Xiaomi alle muligheden for at skabe et smart hjem.

Styr hjemmet med Xiaomi Mi Home-appen

Mi Home-appen gør det muligt via en Smartphone med Android eller en iPhone at betjene, styre og regulere alle Smart Home Produkterne fra Xiaomi. Som andre Smart Home-økosystemer tilbyder Mi Home-appen også brugeren mulighed for at indstille sine egne regler og rutiner i sit Smarte Hjem. Regler kan fx være at lyset automatisk skal tændes kl. 18.00 på alle hverdage, eller at lyset skal slukkes, når der ikke er registret bevægelser indenfor et nærmere angivet tidsrum.