Holdbare trådløse høretelefoner som er velegnet til barnets tablet og mobil, da de betjenes let af små fingre og er lette at bruge.

Det kan være svært at finde trådløse hovedtelefoner til vores børn, da der både kan være udfordringer med pasformen, betjeningen og holdbarhed. 

Vi ender derfor tit ud med den nemme og billige løsning, som er et par slave hovedtelefoner med ledning fra Tiger eller Harald Nyborg til 49 kroner fremfor at fokusere på at finde det bedste sæt hovedtelefoner til vores børn.

Når vi kigger på hovedtelefoner til med end 50 kroner, så kan du med fordel bruge lidt hjælp til at købe hovedtelefoner, så du undgår et potentielt fejlkøb.

Vi anmelder her Forever BHS-300 Trådløse Høretelefoner med et prisskilt på 249,00 kroner.

Sådan udførte vi testen

Vi udfører selv vores test og tester alle produkter på samme måde, som de er beregnet til at blive brugt i hverdagen.

Grundet høretelefonerne er velegnet til den yngre målgruppe og ikke primært hovedtelefoner til voksne efter vores mening, er testen denne gang udført i samarbejde med vores junioranmelder på 6 år, som har haft fornøjelsen af at afprøve vores testeksemplar i en hel uge.

Forever BHS-300 Trådløse Høretelefonerne er testet sammen med: Samsung Galaxy J4 Plus, Motorola Moto Z og 7 tommer børnevenlig Android tablet.

Til lyd- og mikrofontesten har vi brugt: TV2 Play, YouTube Kids DR Ramasjang til lyd. MEGA Chat til Android til mikrofon.

Den fulde testperiode er sammenlagt 7 døgn.

Specifikationer og funktioner

Forever BHS-300 Trådløse Høretelefoner har følgende specifikationer og funktioner.

 • Spilletid: 8 til 10 timer
 • Opladningstid: Cirka 1,5 timer
 • Fjernbetjening via knapper
 • Indbygget mikrofon
 • Bluetooth
 • Rækkevidde op til 10 meter
 • Vægt: cirka 250 gram
 • Batteri: 400 mAh
 • Medfølger: Brugermanual og 1 x mikro-USB 

Unboxing

Høretelefonerne leveres i en sort og rød papkasse, som indeholder: høretelefoner, 1 x mikro-USB-ledning og brugervejledning.

Ibrugtagning

Da vi modtager høretelefonerne er de ikke ladet helt op, og det klarer vi på en 1 1/2 time med en oplader fra en Samsung mobil. Opladning af høretelefonerne fra nul klares på 2 timer.

Tilslutning

Vi starter med at tilslutte høretelefonerne via Bluetooth til vores mobil med Android, og det er hurtigt klaret. Først aktiverer vi Bluetooth under forbindelser på mobilen, og holder power knappen nede på høretelefonerne nogle sekunder, og får mobilen til at søge efter enheden, hvorefter vi tilslutter. Vi gentager processen med en mobil mere og en Android tablet. Vores junioranmelder på 6 årkan selv efterfølgende tilslutte høretelefonerne til sin mobil og tablet.

Betjening

Forever BHS-300 høretelefonerne har en power knap på og en volumeknap på siden, som er lette at tilgå og benytte. Derudover findes der en knap til at modtage et opkald, og to knapper til at skifte musiknummer og en sidste knap med indstillinger. Dertil kommer en AUX-indgang og en mikro USB-udgang til opladning af høretelefonerne. Alle knapperne er perfekt designet til selv små fingre, og de er lette at trykke på uden de dog let kan aktivere ved et uheld. Vores junioranmelder på 6 år år har let ved at skrue op og ned for lydstyrken på høretelefonerne.

Design, pasform og materialer

Høretelefonerne kommer i farven sort og med nogle enkelte sølvstriber omkring hørebøfferne. Materialerne er ren plastik uden brug af andre materiale elementer. Der er tale om såkaldte ON-Ear hovedtelefoner, der sidder på ydersiden af ørene uden at dække helt. Høretelefoner sidder godt på hovedet og ørene på en voksen, men de passer især godt med pasformen på vores 6 årige junioranmelder. Det er muligt at regulere størrelsen ved hjælp af selve hovedbøjlen, som omer fremstillet i plastik. En smart detalje omkring designet, som vi vil fremhæve, er muligheden for at klappe/knække høretelefonerne sammen, så de ikke fylder ret meget i tasken. En rigtig smart og praktisk detalje.

Test af rækkevidde

Producenten angiver den trådløse rækkevidde til maksimalt 10 meter, hvor vi tester rækkevidden til 6 meter, før vi oplever problemer med lyden.

Test af støjreduktion

Høretelefonerne byder på passiv støjreduktion, hvilket i praksis betyder, at hørebøfferne skal være med til at reducere baggrundsstøjen. Opgaven klares over middel sammenlignet med andre høretelefoner, vi har testet i samme prisklasse. Baggrundstøjen er acceptabel og ikke speciel fremtrædende, når der køres lyd med indstilling på mellem volume.

Test af batteriydelsen

Producenten angiver spilletiden til 8 til 10 timer på en enkelt opladning af batteriet. I vores stresstest af høretelefoner, som udføres af vores 6 årige junioranmelder, så er vi ikke i nærheden af det tal, da vi opnår 5 timers spilletid på en enkelt opladning af batterierne. Det er godkendt for prisklassen, men kostede høretelefoner nu fra 500 kroner og opefter, så var det blevet et kritikpunkt.

Test af mikrofonen

Forever BHS-300 høretelefonerne er fremstillet med en integreret mikrofon, og den gør efter vores mening et rigtig godt stykke arbejde, da vi fører samtaler på mobilen med MEGA Chat, og modparten kan hører alt vi siger højt og tydeligt. For indbyggede mikrofoner, er det her en af de bedre, også sammenlignet med høretelefoner i en dyre prisklasse.

Test af lyden

Lyden i høretelefonerne er rigtig god, og vores junioranmelder på 6 år er rigtig glad for at lytte med høretelefonerne til film og TV-serier på YouTube Kids og TV2 Play, hvor især Gurli Gris går klart igennem. Lyden er velafbalanceret, og diskanten er godkendt, og bassen er fin uden på nogen måder at virke dominerende på det samlede lydbillede. Høretelefonerne er oplagte til børn, når der skal lyttes til musik på mobilen og tablet og ses film på familiens streamingkanal. Vi prøver volumeindstillinger: lav, mellem og høj. Lav og mellem leverer efter vores mening det bedste resultat. Høj er også godkendt, og vi oplever ikke nogen former for forvrængning ved maks. volume.

Plusser

 • Prisen
 • God lyd
 • Kan klappes sammen
 • Kan bruges af mindre børn
 • God og fleksibel pasform
 • Betjeningsknapper

Minusser

 • Batteritiden er ikke i top men godkendt

Samlet bedømmelse

Forever BHS-300 Trådløse Høretelefonerne kommer i mål, som et særdeles velspillende produkt til en pris, der er til at betale. Vi mener, at høretelefonerne er oplagte, som det første sæt trådløse høretelefoner til børn, som er glade for at lytte til musik og se film på mobil og tablet. Så kan forældrene ører også slappe af så længe. Pasformen, muligheden for at knække høretelefonerne sammen kombineret med en rigtig god lyd gør, at der er tale om en rigtigt godt køb.

Windows365.dk anbefaler derfor købet af dette produkt.

Derfor skal du købe Forever BHS-300

Er du på udkig efter et godt og velspillende sæt trådløse høretelefoner til dit barn uden, at du behøver optage et langfristet banklån, så er disse høretelefoner et oplagt køb til prisen. Et stort plus er, at høretelefonerne er så lette at betjene, selv for de helt små fingre.

Du kan købe Forever BHS-300 Trådløse Høretelefoner hos Powerbanken.dk her!

Sådan holder du dine trådløse høretelefoner i topform

Det er altid en god ide, når du eller dit barn er farten, med høretelefonerne, at disse opbevares i en taske og allerhelst også i en opbevaringkasse for at beskytte dem mod stød og slag.
 
Er høretelefonerne ikke IP-certificeret, så kan de ikke tåle alt for meget fugt og vand, så skal du eller dit barn undgå at bruge dem udenfor, når det regner eller i et fugtigt miljø, da de så kan tage skade.

Når det kommer til at få mest muligt ud af batterierne i høretelefonerne, er det et godt råd, at oplade disse, før de er løber helt tør for strøm, så holder batterierne længere og kan yde mere på den lange bane.

Husk til sidst, at det ikke er smart, at opbevare høretelefonerne i kolde omgivelser herunder i en bil, da det kan skade og nedsætte batterikapaciteten.


Tak til Powerbanken.dk

Vi vil gerne takke Powerbanken.dk for at stille et testeksemplar til rådighed for brug i vores anmeldelse. Powerbanken.dk er online forhandler af Powerbanks, høretelefoner, smartwatches, skærmbeskyttelse, røgalarmer, overvågning og produkter til dit hjemmekontor samt en masse andre kategorier. I netbutikken finder du topbrands som Anker, GreyLime, Eufy, iDeal of Sweden, PanzerGlass, RAVPower, Satechi, SoundCore og TaoTronics. Et godt købstips er at tilmelde dig netbutikkens nyhedsbrev, så opnår du med det samme 7% rabat på dit køb. Powerbanken.dk er også tilmeldt E-mærket, som yder køberbeskyttelse på op til 10.000 kroner på fysiske varer. Kundetilfredsheden er samtidig i top med en tilfredshedsscore på 4.7 stjerner på Trustpilot ud af 5 mulige stjerner. Levering af købte varer sker på 1 til 2 dage, og kunderne har altid 14. dages fuld returret på købet, og der er gratis levering for produktkøb over 499 kroner. Kundeservice kan kontaktes på telefon, mail og livechat.