Hvis du er interesseret i de mest populære og sjove temaer i Minecraft fra virkelig spil, så skal du læse vores liste.

Minecraft er uden sammenligning et af de mest populære spil til Windows i verden, da det byder på timevis af hygge og udfordringer i en lind strøm.

Vi har tidligere forklaret dig, hvordan du kan vinde mere i Minecraft med vores tips og tricks, og nu er vi så kommet til, hvor vi vil kigge nærmere på de tre mest populære Minecraft Skins eller på dansk Minecraft Temaer.

Hvad er Minecraft Temaer?

Minecraft temaer er, når en spiller bygger et map som spilleren selv, eller andre kan benytte i Minecraft. Populære temaer er maps, der er baseret på virkelig spil, som konverteres til en Minecraft tema.

1. Zelda Adventure Remake

Zelda Adventure Remake er en genskabt verden fra Zelda Adventure. Her skal spilleren nemlig sørge for at redde prinsessen kaldet Zelda som er spæret inde på en slot sammen med en meget ond konge som mangler en prinsesse, så derfor har han taget Zelda. Spilleren skal prøve at befri prinsessen og få dræbt den onde konge for at kunne redde prinsessen ud af slottet. Spilleren skal også sørge for at slå alle de andre monstre af vejen for at kunne komme hen til slottet. Når spilleren har befriet prinsessen har spilleren gennemført spillet.


2. GameV.2

GameV.2 er en Remake af alle de kendte retrospil som Super Mario - The Legend of Zelda - Pokémon - Portal - Tetris - Donkey Kong - Pac-Man - Space Invaders. Spilleren skal simpelthen gennemføre alle de her små minigames for at kunne afslutte spillet. Det er meget svært at gennemføre spilltet, og der er kun 100 spillere i verden, som har gennemført. Hvis du elsker spil som er hårde at gennemføre eller spiller Minecraft meget, er det her Minigame lige noget for dig.


3. Skyblock

Skyblock handler om, at spilleren spawner på en island midt ude i igenting. Spilleren skal så prøve at skaffe materialer for at kunne komme over på den anden island for at kunne lave en portal ned til nether spilleren, der spawner på en island der nede, for at spilleren kan samle materialer som bruges til at kunne dræbe ender dragen og gennemføre spillet. Spilleren har først gennemført spillet når han har dræbt ender dragen.


Vores vurdering af Minecraft Temaerne

Vi giver dig vores vurdering af de tre forskellige spiltemaer til Minecraft, og kommer med vores anbefaling af det bedste Map.

Zelda Adventure Remake

Vi vil gerne anbefale Zelda Adventure Remake, da vi mener, at du her får det bedste Tema. Vi syntes det er lavet professionelt, og der er også et godt gameplay. Vi foretrækker dette tema. da der er tale om et adventure spil, hvor du skal finde prinsessen og befri hende fra den onde konge. Det er sjovt og udfordrende på samme tid.

GameV.2

Vi synes, at GameV.2 er et godt tema, da alle de kendte og sjove retrospil er med i temaet. Vi tror de fleste vil finde spillet lidt for svært, hvorfor der heller ikke er mange som har gennemført spillet. Er du glad for at spille Minecraft til hverdagsbrug, og har nu behov for en sværere udgave, så er GameV.2 et godt udgangspunkt for at få flere udfordringer i Minecraftuniverset.

Skyblock

Skyblock minder en lille smule om Minecraft Dungeons, og er efterhånden en klassiker, da dette tema har været i Minecraftuniverset siden 2013. Vi syntes, at du skal prøve det her tema, da det er superudfordrende at jagte dragen og gøre en ende på dens regime. Men husk at det tager lang tid at gennemføre spillet, da du skal have masser af redskaber og byggematerialer for at komme i mål.