Trådløs kvalitetslyd, overraskende dejlig pasform og effektiv aktiv støjreduktion kendetegner disse hovedtelefoner.

Et fedt headset er et must, når der skal spilles musik og games for at få den fulde oplevelse af musikkens og spillets lyddetaljer.

Hvis du er utilfreds med lyden på din PC, så kan du udskifte lydkortet eller købe et sæt lækre hovedtelefoner, som vi kigger på her.

Når vi nærmer os prisklassen omkring 1.000 kroner for hovedtelefoner, så får du bedre lyd, mere polstring omkring ørerne, bedre pasform og typisk også en bedre batteriydelse.

Det er mange penge at bruge på hovedtelefoner, og til den pris er vi stadigvæk kun i mellemklassen med hovedtelefoner. Du med fordel kan bruge lidt hjælp til at købe hovedtelefoner, så du undgår et potentielt fejlkøb.

Vi anmelder her TaoTronics SoundSurge 46 Hybrid-Active Noise Cancelling trådløse høretelefoner med et priskilt på 849,00 kroner.

Sådan udførte vi testen

Vi udfører selv vores test og tester alle produkter på samme måde, som de er beregnet til at blive brugt i hverdagen.

Vi har testet TaoTronics SoundSurge 46 høretelefonerne sammen med: Surface Go 2, HP Omen 15 Gamer Laptop, HP Aspire V15 Gamer Laptop, Nintendo Switch med adapter og et Smart TV med Bluetooth.

Til lyd- og mikrofontesten har vi brugt: Minecraft til lyd og mikrofon, Discord til lyd og mikrofon, Battlefield 1 til lyd, CS:GO til lyd, Assasin´s Creed 3 til Switch til lyd, Spotify til musik, Spotify til bastest med Aqua Drop Track, TV2 Play til lyd med film og TV og YouTube til lyd med musik.

Den fulde testperiode er sammenlagt 12 timer.

Specifikationer og funktioner

TaoTronics SoundSurge 46 høretelefoner har følgende specifikationer og funktioner.

 • Spilletid: 30 timer
 • Opladningstid: 3 timer. 5 minutter giver ca 2 times spilletid fra total afladning.
 • Styring fra earphones
 • Indbygget mikrofon
 • ANC (Aktiv støjreduktion)
 • Rækkevide op til 10 meter
 • Skift sang, modtag og afslut på hovedtelefonerne.
 • Medfølger: USB-A til micro usb kabel, AUX kabel, opbevaringscase samt AUX adapter til fly

Unboxing

Høretelefonerne leveres i en papkasse, som indeholder en opbevaringskasse, høretelefoner, 3.5mm jack kabel, lille omformer og endelig USB-C ledning til opladning.

Ibrugtagning

Da vi modtager høretelefonerne er de ikke ladet op, og det klarer vi på en lille time med en oplader fra en Samsung mobil. En så hurtig opladning er langt bedre end forventet, og er ganske værdifuld, hvis du er på farten og skal lave en hurtig opladning. 

Tilslutning

Vi starter at tilslutte høretelefonerne til vores Surface Go 2, hvilket er hurtigt overstået, da der er tale om en simpel proces. Vi trykker 5 sekunder på power knappen, hvorefter TaoTronics SoundSurge 46 høretelefoner titter frem på vores liste over mulige Bluetooth enheder, og vi klikker med musen på tilslutning på computeren. Så er det klaret.

Betjening

TaoTronics SoundSurge 46 høretelefonerne har en power knap på siden og en volumeknap på siden, og knapperne er lette at tilgå og benytte. Dog er power knappen lidt for lang tid om at reagere efter vores mening. Ellers er høretelfeonerne udstyret med en USB-C indgang til opladning, og det er muligt at tilslutte høretelefonerne med de medfølgende jack stik, men det må vi fraråde, da lyden er absolut ringe. Det er let ar regulere høretelefonerne, så de sidder godt på hovedet og ørerne.

Design, materialer og pasform

Designet er lidt understated, og der er udelukkende brugt kvalitetsmaterialer i fremstillingen af høretelefonerne. Valg af koksgrå metal til ydersiden af hørebøfferne og til selve bøjlen ser rasende godt ud, og udgør en helstøbt desingdetalje. Logoet er tryk på ydersiden af hørebøfferne. Resten af høretelefonerne er fremstillet i sort plastik og stof på selve indersiden af hørebøfferne. Høretelefonerne sidder godt på ørerne, og vi vælger at kalde typen Around-Ear hovedtelefoner, da de dækker vores ører, en det afhænger selvfølgelig i sidste ende af brugerens størrelse ører. Det er let at justerer størrelsen og dermed pasformen på selve hovedbøjlen, dog er selve metallet lidt glat at arbejde med, og du kommer let til at trække for hård i høretelefonerne.

Test af rækkevidde

Den amerikanske producent oplyser den trådløse rækkevidde til maksimalt 10 meter, hvor vi tester rækkevidden til 8 1/2 meter, før vi oplever problemer med lyden.

Test af støjreduktion

Høretelefonerne kommer med aktiv støjreduktion, også forkortet ANC. Aktiv støjreduktion er, når hovedtelefonerne kommer med en indbygget mikrofon, som tilpasser lyden i hovedtelefonerne automatisk efter støjen i omgivelserne. Vi tester støjdæmpningen i et kontorlokale på 12m2, hvor der kører en aircon på fuld hammer og en ventilator på maks. Vi lytter til musik på Spotify, og vi må sige, at den indbyggede aktive støjreduktion er særdeles effektfuld, da vi ikke hører det mindste støj fra omgivelserne, men kun musikken fra Spotify i hovedtelefonerne.

Test af batteriydelsen

En vigtig egenskab ved et sæt trådløse hovedtelefoner er udover lydkvaliteten, batteriydelsen på en enkelt opladning af enheden. Producenten af høretelefonerne oplyser, at den maksimale batterilevetid, der skal forventes under brug er 30 timer. I vores stresstest af høretelefonerne opnår vi en spilletid på 12 timer på en enkelt opladning af batterierne. Vi giver den også maksimal gas, da vi kører høj volume og maks. test af bassen. Bruger mikrofonen i Discord og benytter høretelefonerne til massiv gaming. Disse faktorer kan forklare forskellen i vores testresultat, og det oplyste tal for producenten. Kan du forvente med gennemsnitligt brug at komme op på hele 30 timer. Vi tvivler, men det er nok ikke urealistik at kunne opnå en spilletid på op til 18 timer på en enkelt batteriopladning.

Test af mikrofonen

Nu er vi kommet til det punkt, hvor TaoTronics SoundSurge 46 høretelefonerne ikke lever op til forventningerne i prisklassen. Kvaliteten af mikrofonen er under middel, og vi oplever eksempelvis, at andre brugere på Discord har store problemer med at høre, hvad vi siger, mens vi spiller Minecraft. Vi oplever ikke samme problem med vores eget headset, som vi prøver umiddelbart efterfølgende. 
TaoTronics SoundSurge 46 høretelefonerne har en "usynlig" indbygget intern mikrofon i selve høretelefonerne, og deri ligger en stor del af problemet nok begravet. Vores eget gaming headset har en påbygget ekstern mikrofon, hvor der ingen problemer med lyden i mikrofonen. Kvaliteten af den indbyggede mikrofon gør ikke de testede høretelefoner velegnede til gaming. Skal du føre en samtale via Teams på computeren eller snakke på mobilen, så vil du opleve mikrofonen som tilstrækkelig.

Test af bassen

Vi foretager en simpel test af bassen på Spotify med tracket Auqa Drop. Vi gennemlytter tracket på computer via en 100 Mbit internetforbindelse. Bassen er dyb på den fede måde uden, at den på nogen måder virker overkompenserende eller forstyrrer det øvrige lydbillede. For prisklassen så er baskvaliteten i den absolut bedre ende.

Test af lyden

Nu er vi så kommet til resultaterne af selve lydtesten af TaoTronics SoundSurge 46 høretelefonerne, som jo er det vigtigste hovedelement. Vi tester lyden gennemgående i flere scenarier. Vi lytter til musik på Spotify. Gamer online. Lytter til en film på vores Smart TV. Ser TV2 Play på en computer. Og meget mere. Vi finder lyden i hovedtelefonerne velafbalanceret, og diskanten er klar og ren. Og den velklingende bas forstyrrer ikke det samlede lydbillede, som er bredt. Mellemregistret træder frem på en særdeles overbevisende måde uden at tabe detaljer. Når vi lytter til musik, er der tale om støjeliminering via ANC, som vi ellers kun forventer på dyrere modeller. Vi prøver volumeindstillinger: lav, mellem og høj. Lav og mellem foretrækker vi. Høj er også godkendt, da lyden ikke opleves at blive skinger ved maksimal udblæsning ligesom vi heller ikke oplever nogen former for forvrængning ved maks. volume.

Plusser

 • Kvalitetslyd
 • God bas
 • Effektivstøjreduktion
 • God pasform
 • Lang rækkevidde
 • Flot design
 • Kvalitetsmaterialer
 • Godkendt batteriydelse

Minusser

 • Mikrofonen
 • Hovedbøjlen er glat ved justering
 • Lejlighedsvis lidt spinkel lyd

Samlet bedømmelse

TaoTronics SoundSurge 46 Hybrid-Active Noise Cancelling trådløse høretelefonerne leverer et godt resultat med et over middel resultat på lydsiden med kvalitetslyd og en særdeles god bas og specielt den særdeles effektive støjreduktion. Designet er lækkert og det samme er valget af materialer. Mikrofonens kvalitet gør, at testresultatet ikke kommer helt op i toppen. Men, når det så er sagt, så er det nok svært at finde en bedre sæt høretelefoner til pris, hvis du fokuseret på musikdelen.

Derfor skal du købe SoundSurge 46 fra TaoTronics

Er du på udkig efter et godt sæt velspillende høretelefoner til at lytte til musik, så er de trådløse hovedtelefoner i vores test et rigtig godt bud på et godt køb til prisen. Er du derimod glad for online gaming, hvor mikrofonen er en vigtig del af den samlede pakke, når du skal kommunikere med dine teamkammerater, så er SoundSurge 46 fra TaoTronics ikke det rigtige køb efter vores mening.

Du kan købe TaoTronics SoundSurge 46 trådløse høretelefoner hos Balar.dk her!

Sådan holder du dine trådløse hovedtelefoner i topform

Når du først har smidt kassen for et sæt nye hovedtelefoner, så holder de længere, hvis du behandler dem ordentligt. 

Det er altid en god ide, når du er farten, med dine hovedtelefoner, at du opbevarer dem i din taske i en opbevaringskasse, så de ikke tager skade af stød og slag.

Hvis dine hovedtelefoner ikke er IP-certificeret, skal du undgå at bruge dem udenfor, når det regner eller i et fugtigt miljø, da de så kan tage skade.

Når det kommer til at få mest muligt ud af batteriet i hovedtelefonerne, så skal ud oplade hovedtelefonerne. før de er løbet helt tør for strøm, så holder batteriet bedre og yder mere på den lange bange.

Husk at det er en god ide, at du ikke opbevarer dine hovedtelefoner i kolde omgivelser, da det kan skade og nedsætte batterikapaciteten.


Tak til Balar.dk

Vi vil gerne takke Balar.dk for at stille et testeksemplar til rådighed for brug i vores anmeldelse. Balar.dk er online forhandler af Powerbanks, høretelefoner, smartwatches, skærmbeskyttelse, røgalarmer, overvågning og produkter til dit hjemmekontor samt en masse andre kategorier. I netbutikken finder du topbrands som Anker, GreyLime, Eufy, iDeal of Sweden, PanzerGlass, RAVPower, Satechi, SoundCore og TaoTronics. Et godt købstips er at tilmelde dig netbutikkens nyhedsbrev, så opnår du med det samme 7% rabat på dit køb. Balar.dk er også tilmeldt E-mærket, som yder køberbeskyttelse på op til 10.000 kroner på fysiske varer. Kundetilfredsheden er samtidig i top med en tilfredshedsscore på 4.5 stjerner på Trustpilot ud af 5 mulige stjerner. Levering af købte varer sker på 1 til 2 dage, og kunderne har altid 14. dages fuld returret på købet, og der er gratis levering for produktkøb over 399 kroner. Kundeservice kan kontaktes på telefon, mail og livechat.