Pas godt på miljøet, mens du passer godt på din telefon, og smid coveret på komposten, når du er færdig.

Det er første gang vi på redaktionen, skal teste et 100 procent klimavenligt og nedbrydeligt cover. Og det er svært lige på stående fod at finde et mere klimavenligt produkt end dette cover til iPhone 12 fra Greylime, med mindre vi da opsætter en vindmølle i baghaven eller solceller på taget.

Det skulle da lige være den bæredygtige mobil Fairphone, som også er produceret med hensyn til mindst muligt belastning af miljøregnskabet. 

Hvad med at gå skridtet fuldt ud og producere nedbrydeligt Panser Glas til mobiler, det kunne også være fedt for miljøet. Et gratis råd til Greylime herfra. 

Der er flere fordele ved at smide pengene efter et miljøvenligt cover til mobilen fra Greylime. For det første undgår du som køber at bidrage unødigt til produktionen af plastik. For det andet så planter netbutikken et nyt træ. hver gang der bliver solgt et cover, i samarbejde med organisationen Trees for the Future.

Det er fedt at se et firma gå all-in, og tænker på miljøet, når der skal produceres og sælges produkter. Miljøbevidstheden har aldrig været mere vigtig end lige nu både af hensyn til os selv, men også af hensyn til de fremtidige generationer.

Vi anmelder her GreyLime iPhone 12 miljøvenligt cover i sort til 199,00 kroner.

Unboxing

Ikke det store pjat her coveret er pakket ind i en kuvert med bobleplast. Fedt hvis Greylime fremover valgte at udsende de miljøvenlige covers i organisk nedbrydeligt emballage. 

Bemærkning fra leverandøren til emballagen

"Normalt udsender vi vores miljøvenlige covers i miljøvenligt emballage og en papkuvert, som vist på dette billede."
Fremsendt til redaktionen


Design og materialer

Da vi først står med iPhone 12 coveret i hånden, så føles det rigtig fedt og virker til at være af en god kvalitet. Det virker i første omgang som om, at produktet er beskidt med en masse små nister som ligner støv og skidt. Efter et øjeblik indser vi, at det er fordi, at det miljøvenlige mobil cover er fremstillet af plantefibre og frø. Det giver et beskidt look selvom coveret i forvejen er sort. 

Klimavenlig fremstilling og nedbrydning

iPhone 12 coveret fra Greylime er altså fremstillet af 100 procent miljøvenlige råstoffer, og er organisk nedbrydeligt, da det kan nedbrydes i naturen eksempelvis på en kompost. Det betyder, at du ved at vælge et miljøvenligt cover til din iPhone 12 ikke belaster miljøet på samme måde, som hvis du køber et mobil cover i plastik fra en anden producent. Coveret bliver altså til muld, som du kan smide ud i haven til dine plantet og grøntsager, når det er nedbrudt og omdanne til jord på komposten. Hvor fedt er det lige at kunne sige: "Mine kartofler er plantet i samme jord, som mit gamle iPhone cover!"

Hvordan fungerer det som iPhone 12 cover?

Det enkle svar på det spørgsmål er "Det fungerer bare rigtig godt." Det ligger godt i hånden med et godt og solidt greb, og materialerne er tilpas skridsikre, så du ikke ved en fejl kommer til at tabe din iPhone på gulvet på grund af et glat mobil cover. Og det er let at mærke, at coveret er produceret i naturlige marialer, hvilket med med til at give en fed oplevelse, hver gang du har det i hånden. Hvis vi sammenliger coveret fra Greylime med et traditionelt mobil cover, så er den eneste forskel, at det er muligt at se plantefibrene i materialerne. Vi formoder, at coveret ikke opløses, hvis vi snakker i mobil o regnvejr, for det har vi altså ikke testet. Det er ikke det tykkeste cover, vi har prøvet, men det er umiddelbart vores vurdering, at coveret vil yde en lige så god beskyttelse af din iPhone 12, som hvis vi sammenligner med et tilsvarende traditionelt fremstillet mobil cover.

Plusser

  • Bionedbrydeligt
  • Fokus på miljøvenlig
  • For hvert solgt cover plantes et træ
  • Ligger godt i hånde med godt greb
  • God vægt og balance
  • Yder en god beskyttelse

Minusser

  • Emballagen er ikke miljøvenlig

Samlet bedømmelse

GreyLime iPhone 12 miljøvenligt cover er efter vores mening et rigtig godt køb og er samtidig af rigtig god kvalitet, og betaler du ikke overpris for, at det er produceret i naturlige og miljøvenlige materialer. Det passer som støbt til iPhone 12, og yder en fornuftig beskyttelse af din mobil.

Windows365.dk anbefaler derfor købet af dette produkt.

Derfor skal du købe GreyLime iPhone 12 miljøvenligt cover

Hvis du alligevel, skal ud og købe et nyt cover til din iPhone 12, hvorfor så ikke smide de få ekstra penge, og købe GreyLime iPhone 12 miljøvenligt cover. Det vil både du, din mobil og i ikke mindst miljøet og de fremtidige generationer sætte rigtig stor pris på. 

Tak til Greylime.eu

Vi vil gerne takke Greylime.eu for at stille et testeksemplar til rådighed for brug i vores anmeldelse. Greylime.dk er en miljøbevidst online forhandler og producent af Powerbanks og miljøvenlige og nedbrydelige mobil covers til iPhone og Samsung Et godt købstips er at tilmelde dig netbutikkens nyhedsbrev, så opnår du med det samme 10% rabat på dit køb. Kundetilfredsheden er samtidig i top med en tilfredshedsscore på 4.7 stjerner på Trustpilot ud af 5 mulige stjerner. Levering af købte varer sker på 1 til 2 dage, og kunderne har altid 14. dages fuld returret på købet, og der er gratis levering for produktkøb over 249 kroner. Kundeservice kan kontaktes på telefon, mail og livechat.