Pletskud fra Deltaco Gaming med alt, hvad hjertet kan begære med lækkert design, komfort og justeringsmuligheder.

En fed Gamer stol er for hardcore gamere, hvad et perfekt F1-sæde er for alle F1-kører. Du kommer bare hurtigere i mål, når udstyret er i orden.

Det starter med en Gamer PC. Senere kommer Gamer musen og et Gamer keyboard til. Og endelig kommer Gamer stolen til for at fuldende billede af det perfekte Gamer setup.

Gamer stole er efterhånden ved at være fast inventar på de fleste teenagerværelser sammen med den obligatoriske Gamer Laptop. 

Ligesom det kan være svært at vælge den rette Gamer PC, så kan det også være svært at vælge den rette Gamer stol. Gamer stole kommer nemlig i mange udgaver, når det kommer til design, komfort, justeringsmuligheder og indbygget elektronik som RGB lys og lign.

Du vil også med fordel kunne læse vores Købsguide til gamerstol.

Vi anmelder her Deltaco Gaming stol m/RGB lys det kommer med et prisklit lige under 1.600 kroner.

Sådan udførte vi testen

Vi udfører selv vores test og tester alle produkter på samme måde, som de er beregnet til at blive brugt i hverdagen.

Vi har testet Deltaco Gamer stolen sammen med HP Omen 15 Gamer Laptop, HP Aspire V15 Gamer Laptop, Nintendo Switch, Haveit gamer mus med ledning, Haveit musemåtte og en Powerbank på 6.000 mAh. 

Spillene som vi benytter til testen er: Minecraft, Call of Duty Advanced Warefare, Battlefield 1 og Assasin's Creed 3 til Switch. 

Den fulde testperiode er sammenlagt 10 timer.

Specifikationer og funktioner

Deltaco Gaming stol m/RGB lys har følgende specifikationer og funktioner.

 • RGB-belysning med 332 indstillinger
 • Kunstlæder
 • Ekstra puder til lænd og nakkestøtte
 • Justerbar højde
 • Hæv- og sænkbare armlæn
 • Ergonomisk designet
 • Hydraulisk gasventil
 • 5-punkts akselafstand
 • Nylonhjul
 • Vippebar 90-180 grader
 • Anbefalet max vægt: 120 kg
 • Anbefalet max højde: 185 cm

Unboxing

Gamer stolen fra Deltaco leveres usamlet og godt pakket ind i en stor transportkasse. Udpakningen tager ikke lang tid, og det tager lige under en halvtime at samle stolen,. hvorefter den er klar til brug. Ikke den nemmeste stol vi har samlet, men det går ganske fin an.

Design og materialer

Copyright Deltaco Gaming

Gamer stolen er designet, som en racerstol i kunstlæder og stof på slidområderne. Der løber et indbygget RGB-lysbånd rundt om hele stolen, og bag på er den en lomme, lyset kan tilsluttes en Powerbank. Stolen er udstyret med to drejelige armstøtter belagt med en form for vaskeskind. Der findes to håndtag. Et håndtag til at regulere højden via den indbyggede gaspatron, og et håndtag til at justere siddestillingen helt ned til liggestilling. Derudover kommer Gamer stolen med en aftagelig pude til lænde- og nakkestøtte.  

Rocksolid som sædet i en F1-racer

Deltaco har tilføjet ordet Racer i Gamer stolen, hvilket ikke er helt ved siden af, da du faktisk sidder som i en racerbil. Behageligt men fast er oplevelsen, når vi sidder i stolen. Den faste siddekomfort kombineret med de to ekstra pudder til nakke- og lændestøtte giver en oprejst gamer oplevelse, hvilket er forfriskende og langtidsholdbar. Brugeren har dog mulighed for både at justere stolen i højden og siddevinkel. Det er rigtigt, at Deltaco anbefaler, at du ikke er over 185 cm høj, når du skal bruge denne stol. Vi er lige på grænsen højdemæssigt men det går, dog kniber det lidt med forbindelsen til armstøtterne. Og er du over 185 cm høj, vil du ganske enkelt ikke have noget ud af armstøtterne, da du ikke kan nå dem. Armstøtterne an justeres i alle regninger, og det er fint nok, men sidder du og gamer ved et skrive bord på et fast set up, så har det ikke den store betydning. Spiller du derimod på en Nintendo Switch Lite med indbygget skærm, så får du fuld udbytte af armstøtterne.

Indbygget RGB-belysning med 332 indstillinger

Siden vi gik i by på Crazy Daisy har vi ikke mødt så voldsomt et lysshow, som Gamer stolen her byder på. Der er 332 indstillinger med uendelige lysfarver, kombinationer og lystyrke, Især er muligheden for at indstille lyset til en kørende bevægelse super cool. Vi tilkobler en Powerbank på 6.000 mAh, og stolen suger strøm, som en kenyansk langdistanceløber drikker vand. Med lyset på fuld kraft, så drænes Powerbanken på under 15. minutter. Hvis vi derimod nedsætter lysstyrken på stolen til omkring 10% lysstyrke, så får vi 3 timer ud af Powerbanken.

Vi anbefaler derfor, at du som minimum tilslutter en Powerbank på 20.000 mAh, så du ikke skal oplade Powerbanken hele tiden.

Plusser

 • Siddekomfort
 • Lækre materialer
 • Ekstra puder
 • RGB lys
 • Indstillingsmuligheder

Minusser

 • RGB lys tager meget strøm

Samlet bedømmelse 

Deltaco beviser med Deltaco Gaming stol m/RGB lys, at det godt kan betale sig, at passere 1.000 kroners prisskiltet, når der skal investeres i en Gamer stol. For hver 100 kroner, som denne Gamer stol koster over 1.000 kroner, får du merværdi og kvalitet for hver en kroner sammenlignet med langt billigere store. Det faktum er slet ikke til diskussion. Deltaco Gaming er kommet i mål med en Gamer stol, der efter vores mening er noget af det bedste du kan købe i klassen lige nu.

Windows365.dk anbefaler derfor købet af dette produkt.

Derfor skal du købe Deltaco Gaming stol m/RGB lys

Har du pengene, og vil du kun have det bedste tilbehør og udstyr til dig og din fede Gamer PC, så er Deltacos Gamer Stol et af de bedste køb, du kan gøre. Har du ikke pengene lige nu, så vent med at købe til, du har sparet alle pengene op. Gamer stolen fra Deltaco er nemlig hver en krone og hele ventetiden værd.

Du kan købe Deltaco Gaming stol m/RGB lys hos avXerten.dk her!

Tak til avXperten.dk

Vi vil gerne takke avXperten.dk for at stille et testeksemplar til rådighed for brug i vores anmeldelse. avXperten.dk er online forhandler af elektronik herunder produkter og tilbehør indenfor Billede, Lyd, Ophæng, Mobil, PC & Mac, Netværk, EL & Lys. I netbutikken finder du topbrands som Apple, Amazon, Anker, Asus, Blaupunkt, Boxer, Bullguard, Cisco, Dell, Deltaco, Creative, D-link. Doro, Gigaset, Google, HP, Lenovo og mange flere. AvXperten.dk er også tilmeldt E-mærket, som yder køberbeskyttelse på op til 10.000 kroner på fysiske varer. Kundetilfredsheden er samtidig i top med en tilfredshedsscore på 4.7 stjerner på Trustpilot ud af 5 mulige stjerner. Købte produkter leveres hurtigt fra dag til dag, og kunderne har altid 60. dages fuld returret på købet. Når du handler med avXperten, så handler du med et dansk firma, og den danske Kundeservice kan kontaktes på telefon, mail og livechat.