Batteri der holder et døgn, masser af kraft, kvalitetsmaterialer og indbygget ansigtsgenkendelse er en del af denne attraktiv pakke.

Microsoft er ingen nybegynder, når det kommer til at producere hardware, da det efterhånden er mere end 10 år siden, at den første Surface-enhed så dagens lys.

Kulminationen på Microsofts anstrengelser som PC-Producent, er den nye efterfølger til Surface Laptop 3, Surface Laptop 4 som er en såkaldt hybridmaskine, der er en mellemting mellem en bærbar og en tablet.

Surface Laptop 4 er som navnet antyder den fjerde generation af bærbare computere fra Microsoft, som kommer i to størrelser: 13.5 tommer og 15 tommer i skærmformatet 3:2, som i praksis giver en højere skærm sammenlignet med mange andre bærbare i samme klasse. Begge af de to udgaver har indbygget touchskærm, hvilket MacBook Pro eksempelvis ikke har.

Batteritiden er nu på niveau med MacBook Pro fra Apple med en batterilevetiden på op til 19 timer for den lille udgave og op til 17 timer for den store udgave.

Under motorhjelmen finder vi 11. generation Intel Core-processor, hvilket giver rigelige kræfter til at udføre de mest krævende opgaver på den nye bærbar fra Microsoft.

Surface Laptop kommer med indbygget ansigtsgenkendelse, når der skal logges på enheden, og det virker i perfekt sammenspil med Windows Hello.

Designmæssigt så er Surface Laptop 2 pakket ind i aluminium og enheden er koblet sammen af et usynligt hængsel, og kan åbnes med en finger.

Tastaturet byder på enestående skrivekomfort på grund af den optimerede tasteafstand og den forberede reaktionsevne på tasterne. Det er let og præcist at navigere med den store trackpad, som også er blevet forbedret i forhold til forgængeren.

En nyskabende detalje ved Surface Laptop 4 fra Microsoft er måden, som enheden skal lades op på. Opladning sker med en ledning, som automatisk hæfter sig fast på computeren med en magnet.

Prisen Surface Laptop 4 starter ved 8.999,- kroner, og du kan købe og læse mere om produktet på Microsofts hjemmeside.