Er du vild med mystik, uhygge og hjernegymnastik, så er Mystery Manor sikkert noget for dig.

Vi anmelder her Mystery Manor: Hidden Objects fra spiludvikleren Game Insight til Windows 10, der er et underholdende spil for alle, der sætter pris på puzzles tilsat lidt uhygge.

For alle vores anmeldelser gælder, at vi har testet spillet i minimum 5 timer for at kunne formidle et retvisende billede af gameplayet.

Mystery Manor: Gameplay

Der er tale er et mystisk puzzle- og gådespil med skjulte objekter, hvor hovedpersonen er en detektiv, der er inviteret til en herregård af ​​en kat ved navn Joshua. Ejeren af ​​Mystery Manor, den forvirrende og glatte Mister X, er forsvundet og efterlader beboerne for sig selv med alle hemmelighederne på dette usædvanlige sted. 

Det er her, du kommer ind billedet som detektiven, der skal løse de forskellige gåder og puzzles. Der er adskillige værelser fyldt med indhyllede genstande og mysterier på dette slot. Hver etage er en labyrint af hemmelighedsfulde sager, der vil interessere enhver detektivfan af Sherlock Holmes og Miss Marble. Du skal løse mysterier og undersøge uhyggelige forseelser og afhøre bizarre karakterer og lede efter tegn på de mest overraskende steder på slottet.

Mystery Manor: Mange spilmuligheder

Mystery Manor byder på en spændende liste med forskellige spilmuligheder, som du som spiller kan vælge imellem.
  1. Word mode - Giver en liste med navnene på de objekter, der skal findes.
  2. Silhouette mode - Giver en liste med de sorte konturer af de objekter, der skal findes.
  3. Night Mode - Giver en liste med navnene på de objekter, der skal findes, og holder det meste af skærmen mørk, bortset fra en spillerstyret spotlight.
  4. Comparison Mode - Giver to side om side-billeder af rummet, hvor målet er at "spotte forskellen" mellem de to billeder.

Mystery Manor: Hvad du kan forvente

Du kan udforske en atmosfære af mystik, med en spændende detektivhistorie og smuk håndtegnet grafik. Der er et bredt udvalg af objekter at søge efter og gåder at løse. Du kan forvente objekter i forskellige former fx: ord, silhuetter, fænomener og stjernetegn. Der er som regel gratis opdateringer fulde af nye figurer, værelser og gåder. Du kan finde minispil og et 3 på stribe-eventyr. Dette spil fungerer offline uden en internetforbindelse, så du kan spille det på flyet, i toget eller på vejen.

Mystery Manor: Samlet bedømmelse    

Mystery Manor er et udfordrende spil og en lille smule uhyggeligt, og byder på puzzles og gåder, der skal løses af en tilpas sværhedsgrad. Ikke for lette, men heller ikke for svære. Lige tilpas, så du ikke keder dig gennem spillet. Har du mod på det, så kan vi varmt anbefale spillet både til voksne, unge og børn. Spillet kan vel beskrives som en uhyggelig omgang sudoku.

Mystery Manor: Tekniske krav

Der stilles ikke specielle systemkrav til at kunne spille Mystery Manor, da det ikke kræver det store af en computer udover Windows 10.

Sådan kommer du i gang med Mystery Manor: Hidden Objects

Candy Crush byder på timevis af underholdning og er gratis at hente og benytte i det daglige, så det er bare at komme i gang.

Du kan hente Mystery Manor: Hidden Objects i Microsoft Store gratis her.