Sjovt og venligt strategispil med masser af farver og fedt gameplay.

Vi anmelder her Candy Crush Soda Saga fra spiludvikleren King Digital til Windows 10, som er et strategispil, der er sjovt og spændende og byder på en masse sjove missioner.

For alle vores anmeldelser gælder, at vi har testet spillet i minimum 5 timer for at kunne formidle et retvisende billede af gameplayet.

Candy Crush: Historie

Det handler om en pige der drømmer om at være den hurtigste til at lave sodavand. Men hun kan ikke gøre det uden spillerens hjælp. Så er det hvor spilleren kommer ind i spillet. Du skal simpelthen hjælpe hende med at komme på første pladsen i at kunne lave flest sodavand på kortest tid. Der er 10 spillere i alt som prøver at gøre det, så spilleren skal prøve at slå dem alle sammen og komme på første pladsen.

Candy Crush: Gameplay

Gameplayet er virkeligt flot og man kan nemt styre i spillet. Når spilleren kommer op i højere levels bliver det svære at komme op i levels og der er 6715 levels i alt. Du skal simpel hen gøre 3 på stribe for at kunne få stjerner som kan bruges på hjælpemidler.

Candy Crush: Samlet bedømmelse

Det er et supergodt spil, og man kan få tiden til at gå med det her spil. Det er et udfordrende strategispil, som har timevis af underholdning og er ikke bare lige sådan at gennemføre. Man skal tænke meget over hvad for en beslutning man tager i spillet. Tak til King Digital for at lave et godt strategispil.

Candy Crush: Tekniske krav

For at komme i gang med spillet Candy Crush Soda Saga til Windows 10, så kræver det nærmest intet for pc'en at kunne køre det det kræver 2 gb ram, et grafik kort og lidt plads på harddisken så kan du komme i gang med spillet. Du kan altid til en enhver ændrer grafikken til den bedste spiloplevelse for dig.

Sådan kommer du i gang med Candy Crush Soda Saga

I Candy Crush er der masser af sjov, og spillet er gratis at hente og benytte i det daglige, så det er bare at komme i gang.

Du kan hente Candy Crush Soda Saga i Microsoft Store gratis her.